TV MAGAZIN "GEOPOLITIKA"

Geopolitika: Pogledajte kako na hibridno ratovanje gledaju u Crnoj Gori

Pogledajte drugu epizodu novog magazin na Televiziji Vijesti "Geopolitika". Magazin je posvećen evroatlantskim integracijama Crne Gore
1261 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.12.2019. 10:21h

NATO samit koji se danas održava u Londonu biće prilika za šefove država i vlada da se pozabave trenutnim i budućim bezbjednosnim izazovima kako bi NATO nastavio da osigurava bezbjednost svoje populacije od oko milijardu ljudi. Govoriće se o nekim uobičajenim temama kao što su finansiranje alijanse, Avganistan, Rusija, ekonomska kriza...

Ipak, u centru ovogodišnjeg samita, kada alijansa slavi 70 godina postojanja, biće hibridno ratovanje i sajber napadi. 

Čekajući stavove svjetskih lidera i stručnjaka, u magazinu Geopolitika, pogledajte, kako, na hibridno ratovanje gledaju u Crnoj Gori. Svako iz svog ugla, mišljenja će sučeliti, Milan Knežević jedan od lidera DF i Milan Jovanović iz Digitalnog forenzičkog centra. 

Kroz intervjue, dokumentarce, reportaže i kviz znanja, saznajte šta se dešava na geopolitičkom planu Crne Gore, regiona, Evrope i svijeta.

Analize, sučeljavanje mišljenja, konstruktivne rasprave i pogledi iz različitih uglova -  o sigurnosti, partnerstvu, solidarnosti.