EMISIJA "DNEVNICA" - SRIJEDA U 20.00H

Dnevnica: Kad “brko” zasuče brke i rukave

“Život je nepredvidiv i ne znamo koje nam izazove donosi. Divim se porodici koja uspijeva da ide dalje, da se bori sa takvim problemom. To su istinski heroji. Kad se sve to sabere u glavi, suze su neizbježne”, kaže akter večerašnje Dnevnice
10352 pregleda 3 komentar(a)
Mitar Mića Jovanović
Mitar Mića Jovanović

Druga epizoda Dnevnice snimljena je u Kotoru, a akter je bio poznati kotorski pomorac i slobodni umjetnik Mitar Mića Jovanović. On je radio različite poslove u namjeri da svom sugrađaninu osmogodišnjem Jovanu Čeniću obezbijedi sredstva za početak liječenja, kako bi samostalno napravio svoje prve korake. U  prepoznatljivom maniru popularni „brko“ je širio dobru energiju i sve poslove koji su bili pred njim obavljalo je na svoj „originalan“ način.

Dnevnica
Mitar Mića Jovanović

„Jako sam srećan što sam doprinio da se teret jedne porodice makar malo olakša i što sam uspio da pokrenem osmijeh na njihovim licima“, kazao je Jovanović nakon završetka snimanja. On smatra da svi akteri Dnevnice imaju slične emocije nakon završenog posla, a to su prilično jake emocije koje su u njegovom slučaju natjerale suze na oči.

Dnevnica
Mitar Mića Jovanović

“Život je nepredvidiv i ne znamo koje nam izazove donosi. Divim se porodici koja uspijeva da ide dalje, da se bori sa takvim problemom. To su istinski heroji. Kad se sve to sabere u glavi, suze su neizbježne”, kaže akter večerašnje Dnevnice.

Dnevnica
Mitar Mića Jovanović

Iz produkcije Fabrika ideja multimedija kažu da je Mića izuzetno emotivan čovjek koji je svojim pristupom snimanju oplemenio emisiju. Ističu da je od prvog posla čišćenja šoping centra Butiko do večernje trgovine u IDEA prodavnici, dan prošao jako brzo “zahvaljujući brku”.

Dnevnica
Mitar Mića Jovanović

„Na svakom poslu je bio zabavan, vrijedan, nasmijan… Gledaoci će uživati u njegovim šalama i načinu kako je radio”, kazali su iz produkcije.

Mića Jovanović je u svom Kotoru poznat kao osoba koja uvijek kasni, između ostaloga kasnio je i na sopstveno vjenčanje. Ali to nije bio razlog da se ne napravi posebna svadba u kojoj su svatovi biciklima došli po mladu i obišli Kotor.

Dnevnica
Mitar Mića Jovanović

“Nijesmo znali za taj podatak da stalno kasni. Čudili smo se što ga nema. Popili smo kafu i nakon desetak minuta se pojavio. Sa osmijehom na licu, uredno očešljanom bradom i brkovima, kišobranom u ruci i ne baš brzim korakom osobe koja žuri na sastanak”, kažu iz produkcije i dodaju da ako se slučajno dogodi da večeras emisija kasni to nije do njih.

Sa druge strane Mića se nije baš posebno trudio da objašnjava kašnjenje.

“Može se desiti da zakasnim. Ali vazda dođem. Nemam opravdanje, ali obrazloženje uvijek”, kroz osmijeh kaže akter druge epizode Dnevnice koja je na programu TV Vijesti večeras u 20 sati.