EMISIJA "DNEVNICA" - SRIJEDA U 20.00H

Vrijedne i vješte ruke Zlatne lavice

Jovanka Radičević je jedini slobodan dan u nedjelji iskoristila kako bi radila i pokušala da obezbijedi sredstva za jednu samohranu majku koja u jako teškim životnim okolnostima podiže troje maloljetne djece
10195 pregleda 3 komentar(a)
Emisija "Dnevnica"
Emisija "Dnevnica"
Ažurirano: 11.12.2019. 11:17h

Nova epizoda emisije Dnevnica, kako navode iz produkcijskog tima, donosi jednu posebnu priču koju poput najtežih utakmica na svojim plećima nosi jedna od najboljih crnogorskih rukometašica Jovanka Radičević. Ona je u Podgorici jedini slobodan dan u nedjelji iskoristila kako bi radila i pokušala da obezbijedi sredstva za jednu samohranu majku koja u jako teškim životnim okolnostima podiže troje maloljetne djece.

Emisija
Emisija "Dnevnica"

„Bilo mi je posebno drago što sam bila dio ekipe koja je realizovala ovu emisiju. Potrudila sam se da vratim osmijeh na lica jedne porodice i vjerujem da sam uspjela u tome. Jako sam ispunjena. Ništa mi nije bilo teško. Uživala sam“, kazala je zlatna lavica nakon snimanja emisije.

Emisija
Emisija "Dnevnica"

Jovanka je radila u frizersko kozmetičkom salonu, auto centru i auto servisu, na gradilištu i u restoranu. Kako navode iz produkcije Fabrika ideja multimedija, gledaoci će uživati u novoj epizodi jer „Jovankina energija i šarm, ne ostavljaju nikoga ravnodušnim“. 

Emisija
Emisija "Dnevnica"

„Svaku epizodu u najvećoj mjeri čini akter i njegov odnos prema porodici kojoj pomaže, radnim obavezama, ljudima koje srijeće, produkcijskoj ekipi koja ga prati... Ako je akter zanimljiv, zabavan, energičan, onda i emisija kao rezultat ima isto. U slučaju Jovanke Radičević je sve na najvišem nivou. Kada bih mogao da biram, volio bih da svi akteri emisije budu poput Jovanke ili da imaju makar dio njenog šarma, energije i temperamenta“, kazao je autor i producent emisije Dnevnica Vladan Otašević. On dodaje i da ova epizoda sa sobom donosi i jedan poseban čin humanosti od strane jedne građevinske kompanije, ali ne bi da otkriva o čemu se radi prije premijere. „Vjerujem da će gledaoci večeras uživati“, ističe Otašević.

Emisija
Emisija "Dnevnica"

Zlatna lavica je impresionirala svojom vještinom poslodavce. Mijenjala je gume na automobilu, vozila rovokopač, fugovala pločice, spremala ručak, prala i sušila kosu,masirala ... Sve to sa ciljem da obezbijedi sredstva za porodicu koju je toga dana upoznala. 

Treća epizoda pete sezone emisije Dnevnica na programu je večeras u 20 sati na TV Vijesti.