Humana akcija: Gradi se nova kuća, Radulovići će se useliti najkasnije u martu

Radulovići se raduju novom toplom domu u nadi da će Viktorovo zdravstveno stanje biti bolje, a samim tim njihov život bezbrižnji
4962 pregleda 1 komentar(a)
Gradnja nove kuće za porodicu Radulović, Foto: Screenshot/TV Vijesti
Gradnja nove kuće za porodicu Radulović, Foto: Screenshot/TV Vijesti

Još jedna humana priča stiže iz Nikšića.

Porodica Radulović iz sela Šume, prije dva mjeseca tražila je pomoć za liječenje petogodišnjeg Viktora koji ima trajno oštećenje bubrega.

Uz pomoć dobrih ljudi, odgovornih privrednika i institucija, kao i NVO Izvor života, novac za Viktorovo liječenje prikupljen je u rekordnom roku.

Međutim, kako je na računu bilo mnogo više od 3.000 eura koliko su tražili, od donacije kojoj se nisu nadali Radulovići sada grade kuću, koja će dječaku sa zdravstvenim problemima, njegovoj braći i roditeljima pružiti osnovne uslove za život, koje danas nemaju.

Kada je prije nepuna dva mjeseca porodica Radulović posredstvom NVO Izvor života putem medija tražila pomoć za liječenje petogodišnjeg Viktora, ni slutili nisu da će dobri ljudi i privrednici umjesto tražene sume od 3.000 eura, donirati mnogo više.

Tako je u selu Šume, desetak kilometara udaljenom od centra Nikšića, počela gradnja nove kuće za petočlanu porodicu.

Radulovići će, kažu u NVO Izvor života, u novi dom useliti najkasnije u martu.

Viktorovo liječenje, ali i ostalo pomogli su Fond zdravstva, Centar za socijalni rad Nikšić, ali i brojni građani i privrednici, a pomoć su obećali i iz Opštine.

Radulovići se raduju novom toplom domu u nadi da će Viktorovo zdravstveno stanje biti bolje, a samim tim njihov život bezbrižnji.

Bonus video: