EMISIJA “DNEVNICA” – SRIJEDA 20.00H

Moramo pomagati ljudima!

Iz produkcijskog tima Fabrika ideja multimedija ističu da je predsjednik opštine Tuzi prvi političar u ovoj sezoni koji je zavrnuo rukave i da će ih u nastavku biti još
6831 pregleda 2 komentar(a)
Dnevnica
Dnevnica
Ažurirano: 18.12.2019. 11:53h

U novoj epizodi emisije Dnevnica akter je prvi čovjek opštine Tuzi , Nik Đeljošaj. On je radio u auto centru, salonu keramike i restoranu kako bi zaradio i obezbijedio sredstva za pomoć dvijema porodicama.

Emisija "Dnevnica"
Dnevnica

„Srećan sam da smo uspjeli da vratimo osmjeh na lice ove djece i ovih porodica. Puna srca ih ostavljam i želim im da napreduju u daljem životu“, kazao je Đeljošaj nakon emisije.

Emisija "Dnevnica"
Dnevnica

On je dodao i da su mu osjećanja nakon završenog snimanja i uručene pomoći pomiješana.

„Trebalo bi da svi malo više radimo, da pošaljemo poruku da moramo pomagati ljudima, pružiti im ruku, jer ima dosta porodica, a posebno djece koji trebaju našu pomoć“, istako je predsjednik opštine Tuzi.

Emisija "Dnevnica"
Dnevnica

Đeljošaj ističe da ne smijemo gledati samo na sebe i naše potrebe, dok mnogo ljudi oko nas ima jako malo. Srećan je što je imao priliku da pomogne na ovaj način i što je dio projekta emisije Dnevnica. On kaže da mu je dan snimanja imao posebne trenutke i poručuje da Dnevnica treba da nastavi da usrećuje ljude.

„Ekipa je posebna. Ovo gledam kao na lijepu kratku ekskurziju“, zaključio je Đeljošaj.

Emisija "Dnevnica"
Dnevnica

Iz produkcijskog tima Fabrika ideja multimedija ističu da je predsjednik opštine Tuzi prvi političar u ovoj sezoni koji je zavrnuo rukave i da će ih u nastavku biti još. Kažu da je Đeljošaj pokazao da posjeduje dobre organizacione sposobnosti i da su one dolazile do izražaja na svakom poslu koji je obavljao.

Nova epizoda Dnevnice na programu TV Vijesti je večeras u 20 sati.