MAGAZIN "BEZ GRANICA" - PONEDJELJAK 20.00H

Iz zatvora je izašla Jela, najveći proizvođač marihuane u Crnoj Gori

Jela Bos, kako je sama sebe nazvala, kao i većina kriminalaca, nije uvidjela svoju grešku i uzgajala je zakonom zabranjenu drogu
32782 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 30.12.2019. 15:37h

Iz zatvora je izašla Jela, najveći proizvođač marihuane u Crnoj Gori. Odležala je kaznu i najavila je da će se, ako mora, opet naći na robiji! Ne odustaje... Jela Bos, kako je sama sebe nazvala, kao i većina kriminalaca, nije uvidjela svoju grešku i uzgajala je zakonom zabranjenu drogu. Ona je zove konoplje. Tvrdi da nastavlja tradiciju svoje bake. Ne samo da se u zatvoru nije popravila nego propagira zabranjenu biljku i poziva ljude da je podrže. Da li naše sudstvo ne zna da industrijska konoplja ne spada u psihoaktivne supstance? Da li je moguće sjeme za nju kupiti, sasvim legalno, u prodavnici, i postati – kriminalac? Greška u zakonu ili zavjera narko klanova koji su i magazin Bez granica uvukli u svoju propagandnu mašineriju?

Odgovore na ta pitanja, pored drugih priča, pogledajte u večerašnjem magazinu... Kao i svakog ponedjeljka od 20 časova... Gledajmo se!

Preporučujemo za Vas