EMISIJA "PUTOKAZZZ" - SRIJEDA 21.00H

Osposobljavanje za samostalan rad i za rad kod poslodavca

Poslodavcima Program omogućava da prepoznaju potrebe za određenim kadrom i radno ga angažuju po isteku stručnog osposobljavanja
1342 pregleda 0 komentar(a)
Emisija "PutokaZZZ"
Emisija "PutokaZZZ"

U večerašnjem izdanju, govorimo o novim-starim programima koje Zavod za zapošljavanje Crne Gore realizuje godinama unazad: Osposobljavanje za samostalan rad i za rad kod poslodavca.

Visokoškolci su tokom ovog mjeseca potpisali ugovor o osposobljavanju, po kojem su, narednih devet mjeseci, vezani za konkretnog poslodavca.

Poslodavcima Program omogućava da prepoznaju potrebe za određenim kadrom i radno ga angažuju po isteku stručnog osposobljavanja. Za ovu, osmu, generaciju visokoškolaca iskazano je veliko interesovanje poslodavaca.

Podsjetimo, kada je riječ o Programu stručnog osposobljavanja osoba sa visokim obrazovanjem, kroz sedam prethodnih ciklusa, prošlo je skoro 24 hiljade visokoškolaca. Večeras za Putokazzz govore oni koji su za svoj novi posao odabrali medije.

Večeras u terminu od 21 h na Televiziji Vijesti, ne propustite još jedno izdanje emisije “Putoka ZZZ”, koju ova televizija realizuje u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore.