SRIJEDA OD 20.00H NA TV VIJESTI

Dnevnica: Kad se sestre udruže

"Lijepo je kada se udruže mladost i humanost. Njih dvije su čitavu priču nosile prilično lagano, iako poslovi koje su obavljale nijesu bili takvi" - Danka Jašović
7275 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.01.2020. 12:58h

U novoj epizodi emisije Dnevnica koja je snimljena u Baru, akterke su sestre Anđela i Slađana Janković, medju muzičkom publikom poznate kao Andja i Sladja. One su jedan svoj dan provele radeći različite poslove kako bi pomogle sedmočlanoj porodici iz Bara koja živi u teškim socijalnim i materijalnim uslovima. Nakon završenog posla sestre su bile prilično zadovoljne.

Dnevnica
Emisija "Dnevnica"

"Moramo priznati da smo se umorile, da smo imale i teških trenutaka u toku obavljanja poslova. Takođe smo se ponekad i iznervirale ako nešto nije bilo kako treba na radnim zadacima, ali na kraju dana kada se sve završilo bile smo jako srećne. Kada vidimo osmijehe djece, sav umor i nervoza prođu", kazale su nakon završenog snimanja Anđa i Slađa.

Dnevnica
Emisija "Dnevnica"

Ovo je prva epizoda snimljena u Baru u ovoj sezoni, a u planu je još jedna krajem februara, navode iz produkcije Fabrika ideja multimedija koja producira emisiju. Voditeljka Dnevnice Danka Jašović kaže da su akterke ove emisije "divne i talentovane djevojke sa kojima je zadovoljstvo raditi".

Dnevnica
Emisija "Dnevnica"

"Lijepo je kada se udruže mladost i humanost. Njih dvije su čitavu priču nosile prilično lagano, iako poslovi koje su obavljale nijesu bili takvi. Na početku su radile teže fizičke poslove, a zatim "beauty" laganije, koji su baš za nježniji pol. Negdje su se dobro snašle , negdje nijesu. Ali ono što je bitno je da su se svo vrijeme držale zajedno", ističe voditeljka emisije.

Dnevnica
Emisija "Dnevnica"

Anđa i Slađa su istakle i da je ekipa Dnevnice sjajna i da je iskustvo koje su imale snimajući emisiju bilo predivno. Posebno su ponosne što su imale priliku da učestvuju u projektu i nekome pomognu da prebrodi materijalne probleme.

Dnevnica
Emisija "Dnevnica"

"Srećne smo, ispunjene i ponosne, jer ko srcem gleda najbolje vidi", istakle su akterke večerašnje epizode Dnevnice koja je na programu TV Vijesti od 20 sati.

Projekat Dnevnica podržan je od IDEA prodavnica.