SRIJEDA OD 20.00H NA TV VIJESTI

Dnevnica: Kad se sestre udruže

"Lijepo je kada se udruže mladost i humanost. Njih dvije su čitavu priču nosile prilično lagano, iako poslovi koje su obavljale nijesu bili takvi" - Danka Jašović
7326 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.01.2020. 12:58h

U novoj epizodi emisije Dnevnica koja je snimljena u Baru, akterke su sestre Anđela i Slađana Janković, medju muzičkom publikom poznate kao Andja i Sladja. One su jedan svoj dan provele radeći različite poslove kako bi pomogle sedmočlanoj porodici iz Bara koja živi u teškim socijalnim i materijalnim uslovima. Nakon završenog posla sestre su bile prilično zadovoljne.

Dnevnica
Emisija "Dnevnica"

"Moramo priznati da smo se umorile, da smo imale i teških trenutaka u toku obavljanja poslova. Takođe smo se ponekad i iznervirale ako nešto nije bilo kako treba na radnim zadacima, ali na kraju dana kada se sve završilo bile smo jako srećne. Kada vidimo osmijehe djece, sav umor i nervoza prođu", kazale su nakon završenog snimanja Anđa i Slađa.

Dnevnica
Emisija "Dnevnica"

Ovo je prva epizoda snimljena u Baru u ovoj sezoni, a u planu je još jedna krajem februara, navode iz produkcije Fabrika ideja multimedija koja producira emisiju. Voditeljka Dnevnice Danka Jašović kaže da su akterke ove emisije "divne i talentovane djevojke sa kojima je zadovoljstvo raditi".

Dnevnica
Emisija "Dnevnica"

"Lijepo je kada se udruže mladost i humanost. Njih dvije su čitavu priču nosile prilično lagano, iako poslovi koje su obavljale nijesu bili takvi. Na početku su radile teže fizičke poslove, a zatim "beauty" laganije, koji su baš za nježniji pol. Negdje su se dobro snašle , negdje nijesu. Ali ono što je bitno je da su se svo vrijeme držale zajedno", ističe voditeljka emisije.

Dnevnica
Emisija "Dnevnica"

Anđa i Slađa su istakle i da je ekipa Dnevnice sjajna i da je iskustvo koje su imale snimajući emisiju bilo predivno. Posebno su ponosne što su imale priliku da učestvuju u projektu i nekome pomognu da prebrodi materijalne probleme.

Dnevnica
Emisija "Dnevnica"

"Srećne smo, ispunjene i ponosne, jer ko srcem gleda najbolje vidi", istakle su akterke večerašnje epizode Dnevnice koja je na programu TV Vijesti od 20 sati.

Projekat Dnevnica podržan je od IDEA prodavnica.

Preporučujemo za Vas