MAGAZIN "BEZ GRANICA" - VEČERAS 20.00H

Kolektor u Bijelom Polju: Sve je spremno da nevladine organizacije sa mještanima pruže otpor gradnji

Da li je dovoljno razgovarano i odabrano pravo rješenje? Da li će se „baciti“ novac i u ovaj kolektor, kao što se desilo sa više sličnih u Crnoj Gori?
4725 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.02.2020. 14:06h

Kolektor u Bijelom Polju biće sagrađen i ulazi se u završnu fazu tog milionski vrijednog projekta, kažu u opštini, koja je, pored Države i fondova iz Evrope, obezbijedila sva potrebna sredstva i projekte. Kolektor se neće graditi gdje je predviđen, u mjestu Potkrajci, u poljoprivrednom području, i sve je spremno da nevladine organizacije sa mještanima pruže otpor toj gradnji, kažu u nevladinom sektoru... Da li je dovoljno razgovarano i odabrano pravo rješenje? Da li će se „baciti“ novac i u ovaj kolektor, kao što se desilo sa više sličnih u Crnoj Gori? U svakom slučaju, šta će se zbivati sa početkom građevinske sezone, pogledajte u večerašnjem magazinu Bez granica na TV Vijesti od dvadeset časova.

Pored niza reportaža iz Crne Gore ne propustite i zanimljivu ispovijest penzionisanog pukovninka KOS-a bivše JNA, Radomira Goranovića, koji govori o stanju prije izbijanja rata u SFRJ i uzrocima, i vuče paralelu sa današnjim tenzijama u Crnoj Gori. Da li to neko „odozgo“ vuče sve konce... Gledajmo se.

Preporučujemo za Vas