MAGAZIN "PUTOKAZZZ" - SRIJEDA 21.00H

Kako do posla u turističkim kompleksima na crnogorskom primorju?

Donosimo i priču o već standardnom programu Zavoda za zapošljavanje o obrazovanju i osposobljavanju odraslih
1549 pregleda 0 komentar(a)
Magazin "PutokaZZZ"
Magazin "PutokaZZZ"

Večeras u terminu od 21.00h na Televiziji Vijesti, ne propustite još jedno izdanje emisije “PutokaZZZ”, koju ova televizija realizuje u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore.

Za par mjeseci očekuje nas početak nove ljetnje turistička sezone. U večerašnjem izdanju Putokaza govorimo o tome kako doći do sezonskog ili stalnog posla u nekim od reprezentatvnih turističkih kompleksa na crnogorskom primorju.

Jedan od načina da se dođe do posla su sajmovi zapošljavanja. Na takvim događajima, imate priliku da direkto razgovarate sa budućim poslodavcima i saznate koje poslove nude, kakvi su uslovi rada, šta je to što traže od zaposlenog.

To je prilika i da se predstavite u najboljem svjetlu i pokažete zašto ste baš vi prava osoba za tako nešto. Jedan od takvi sajmova održan je u kompaniji Luštica Development i hotelu Čedi Luštica Bay.

Donosimo i priču o već standardnom programu Zavoda za zapošljavanje o obrazovanju i osposobljavanju odraslih. Ovoga puta riječ je o obukama za engleski i njemačaki jezik, i rad na računaru.

Dovoljno razloga da i večeras gledate PutokaZZZ.

Preporučujemo za Vas