VEČERAS 20.00H

Dnevnica: Kada se udruže žene Zete da pomognu

„Pomagati i činiti dobro nekome, a posebno kada je ta osoba iz moga kraja, čini i mene boljom osobom. Više sam nego zadovoljna i zbog toga što smo zajedno uz osmjeh, rad i pjesmu učinile dobro djelo“, kazala je Jelena
6056 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 19.02.2020. 09:17h

U večerašnjoj epizodi emisije Dnevnica gledaoci će vidjeti kako izgleda kada se udruže žene Zete u namjeri da pomognu nekome ko vodi teške životne bitke. Udruženje žena Zete Gospojine i pjevačica Jelena Boljević su akterke emisije koja je realizovana u namjeri da se prikupi pomoć za Milijanu Ćirković, osobu sa invaliditetom kojoj se pogoršalo zdravstveno stanje i koju očekuju jako kompleksne i teške operacije. U međuvremenu, ona živi u svojoj Zeti u skromom kutku koji je sagradila. Jelena i Gospojine su prodavale namještaj, čistile, prale, spremale sobe, usisavale, kuvale... i organizovale donatorsko veče na kojem su prisustvovali pjesnici iz Bara i Podgorice, uz prigodan muzički program. Jelena Boljević ističe da je njeno učešće u emisiji za nju veoma posebno i veliko iskustvo.

Emisija
Emisija "Dnevnica"

„Pomagati i činiti dobro nekome, a posebno kada je ta osoba iz moga kraja, čini i mene boljom osobom. Više sam nego zadovoljna i zbog toga što smo zajedno uz osmjeh, rad i pjesmu učinile dobro djelo“, kazala je Jelena.

Jedna od Gospojina Sanja Bašanović je istakla da joj je drago što je bila dio projekta i što je mogla da pomogne prijateljici.

Emisija
Emisija "Dnevnica"

„U toku snimanja emocije su se smjenjivale, ali sam se trudila da budem pozitivna jer takva je i Milijana. Neka ovo što smo uradile bude samo mali izraz zahvalnosti za svu ljubav koju dobijamo od nje“, kazala je Sanja i dodala da je najsnažnija poruka emisije da „iskreno prijateljstvo raste i u dobru i u nevolji i da se u ključnim momentima života pokazuje sva njegova snaga. Kao i to da nekada nije dovoljno samo pružiti ruku već dati i svoje srce“.

Emisija
Emisija "Dnevnica"

Anika Vuletić je takođe članica Gospojina i jedna od akterki emisije. Ona ističe da je atmosfera na snimanju od prvog trenutka bila pozitivna, poletna i kreativna. „Ljubav i osmijesi su protkali čitav dan. Pravo je zadovoljstvo to postići. Imale smo sjajan odziv prijatelja, što je i ovaj put pokazalo da nijesmo same, i da Milijana nikada neće biti sama“, kazala je Anika.

Emisija
Emisija "Dnevnica"

Iz produkcije Fabrika ideja multimedija koja realizuje emisiju ističu da je ovo još jedna od epizoda koja pokazuje da zajedno možemo mnogo. A akterke emisije su na kraju poručile da su „ponosne na to što su Gospojine i što su Zećanke i što se ova priča dogodila u Zeti koja je uvijek bila primjer humanosti, rada i pravog prijateljstva“.

Emisija
Emisija "Dnevnica"

Nova epizoda Dnevnice je na programu večeras u 20 sati na TV Vijesti.

Projekat Dnevnica je podržan od strane IDEA prodavnica.