MAGAZIN "BEZ GRANICA" - PONEDJELJAK 20.00H

Napad vlasti na Duška Kneževića čija su kolateralna šteta radnici

U večerašnjem magazinu Bez granica gledaćete priču napravljenu na njihovu molbu kako bi bilo razjašnjeno o čemu se tu radi kada imate i moderne mašine i kvalitetan proizvod i politiku koja obećava...
8404 pregleda 3 komentar(a)

Sa aferom „koverat“, u kolašinsku fabriku vode Lipovo, pojavio se potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Milutin Simović sa najavom da će se ubrzo razjasniti vlasnički status te firme u stečaju, inače u osnivanju vlasništvo Atlas grupe. Dvadesetak radnika kojima se duguju plate i bez posla su, u toj zvaničnoj posjeti vidjeli su nadu. Nešto više od godinu kasnije, odsustvo bilo kakvih informacija o sudbini za njihov posao i potraživanja činjenica su.

U večerašnjem magazinu Bez granica gledaćete priču napravljenu na njihovu molbu kako bi bilo razjašnjeno o čemu se tu radi kada imate i moderne mašine i kvalitetan proizvod i politiku koja obećava... napad vlasti na Duška Kneževića čija su kolateralna šteta radnici... Ili Mahinacije Duška Kneževića čija su kolateralna šteta... opet radnici!

Magazin Bez granica, ponedjeljak od dvadeset časova samo na TV Vijesti... Gledajmo se.