Cecunjanin u Dnevnici: Pamtiću taj osmijeh dok sam živ

“Ponosan sam na Bar, privrednike, organizacije i građane koji su opet pokazali da imaju veliko srce.” - kazao je Cecunjanin
9733 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 04.03.2020. 11:24h

Trofejni Crnogorski karatista Almir Cecunjanin je akter jedne posebne priče iz Bara u kojoj je jedan dan posvetio humanitarnom radu sa namjerom da pomogne devetogodišnjoj djevojčici koja je u kratkom roku ostala bez roditelja i koja sa svojom tetkom živi u dosta teškim socijalnim i materijalnim uslovima. Nakon završetka emisije bio je prepun emocija.

Emisija
Emisija "Dnevnica"

“Ponosan sam na Bar, privrednike, organizacije i građane koji su opet pokazali da imaju veliko srce. Uspjeli smo da uradimo nešto što mnogo znači jednoj djevojčici i što će joj, nadam se, omogućiti makar malo spokojnije djetinjstvo. Njen osmijeh je nešto što ću pamtiti dok sam živ”, kazao je Cecunjanin.

Emisija
Emisija "Dnevnica"

Almir je radio kao pomoćni radnik u autoservisu , konobar i roštiljdžija u restoranu , prodavac i dostavljač u građevinskoj firmi i kao prodavac namještaja. Na kraju je otišao i u Idea prodavnicu da potrguje namirnice. Iz produkcije Fabrika ideja multimedija, koja realizuje emisiju ističu da su sportski duh, visprenost, dobra kondicija, lijepo vaspitanje, požrtvovanost…, nešto što krasi Almira.

Emisija
Emisija "Dnevnica"

“Što god je radio činilo se da je već imao iskustva i tako lagano je prelazio sa posla na posao. Iako su ga pojedine kolege kritikovale jer ne završava do kraja ono što započne, smatramo da griješe, jer odavno nijesmo imali aktera koji podjednako dobro može da radi skoro sve poslove. Sa druge strane, jako je zabavan i gledaoci će sigurno uživati u večerašnjoj epizodi”, kazali su iz produkcije.

Voditeljka emisije Danka Jašović kaže da iz emisije u emisiju sve emotivnije doživljava priče.

Emisija
Emisija "Dnevnica"

“Ova iz Bara je posebna, jer koliko god su životne sudbine ponekad okrutne, čini se da je najteže kada već na prvim koracima života djeca izgube roditelje, a samim tim i oslonac u životu. Toj djeci moramo kao društvo pomoći i pokušati da makar dijelom nadomjestimo njihov gubitak”, ističe Jašović.

Epizoda iz Bara sa Almirom Cecunjaninom kao akterom na programu TV Vijesti je večeras od 20 sati.

Bonus video: