Peković u Dnevnici: Još jedna pobjeda

„Kao sportista i čovjek doživio sam mnogo velikih pobjeda. Ovo je još jedna od njih“, kazao je Peković nakon završetaka snimanja emisije
14691 pregleda 5 komentar(a)

Nekadašnji košarkaš i zvijezda NBA Nikola Peković je akter nove epizode emisije Dnevnica. On je jedan dan radio kao promoter grada pod Golubinjom, pomoćni radnik na gradilištu, obavljao je poslove u hotelu kao sobar, a oprobao se i kao šanker, konobar, magacioner... Razlog je pomoć četvoročlanoj porodici koja vodi velike bitke protiv bolesti i nemaštine. U akciju pomoći na čelu sa Pekovićem uključili su se građani, privrednici, učenici, organizacije...

Dnevnica
Emisija "Dnevnica"

„Kao sportista i čovjek doživio sam mnogo velikih pobjeda. Ovo je još jedna od njih“, kazao je Peković nakon završetaka snimanja emisije.

Pored poslova koje je radio u firmama, poznati košarkaš imao je i zadatak da promoviše grad Pljevlja i njegove kulturno istorijske spomenike. Ekipa je sa njim obišla pljevaljsku gimnaziju, Husein pašinu džamiju i manastir Svete trojice. Posebna vrijednost je što su Pljevlja i ovaj put pokazala da imaju veliko humano srce.

Dnevnica
Emisija "Dnevnica"

„Vjerujem da će se još građana uključiti kako bi se pomoglo ovoj porodici koja je u baš teškoj situaciji. Ja znam da ima još ljudi koji nijesu stigli da nam se pridruže, ali će u narednom periodu to učiniti“, kazao je Peković. On je istakao da će se lično potruditi da djeca porodice kojoj se pomagalo imaju svoj krov nad glavom .

Iz produkcije Fabrika ideja multimedija koja realizuje Dnevnicu istakli su da svako snimanje na sjeveru Crne Gore ima posebnu vrijednost i emociju. Tako je bilo i u Pljevljima.

Dnevnica
Emisija "Dnevnica"

„Nikola Peković je velika zvijezda i čovjek čije ime znaju širom planete. Ali u Pljevljima on je komšija, drug, prijatelj, brat... koga Pljevljaci posebno doživljavaju. Zato ne čudi što je imao veliku podršku na svakom koraku i što je tu podršku uspio da pretoči u pomoć onima kojima je pomoć neophodna“, kazali su iz produkcije.

Dnevnica
Emisija "Dnevnica"

Gledaoci će večeras moći da vide Nikolu kako čisti, pere, utovara, postavlja zavjese u hotelu, dijeli letke... Ekipa Dnevnice bila mu je, kako je istakao, posebno dobra podrška.

Dnevnica
Emisija "Dnevnica"

„Sarađivao sam sa raznim ekipama, ali sa ovakvom ekipom još nijesam radio. Prezadovoljan sam kako sve ovo funkcioniše. Svaka čast momci i djevojke, čista ste desetka“, kazao je Peković nakon završenog snimanja.

Dnevnica
Emisija "Dnevnica"

Ne propustite Dnevnicu večeras u 20 sati na programu TV Vijesti.

Projekat Dnevnica podržavaju IDEA prodavnice.

Bonus video: