Dobričanin: Imam osjećaj da smo zapostavili redovne pacijente

"Klinički centar mora sačuvati sebe, on je srce sistema. Mora da se održava kontinuitet"... Detaljnije»

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

CrnogorskiCRNOGORAC

26-03-2020 08:53h
Sta ces ti na TV tebi je mjesto na litijama?

DrDjape22n

27-03-2020 08:47h
On je prije svega dobar covjek i dobar doktor. To,sto smo se nasli ugrozeni zbog ovog zakona,je prica za neko drugo vrijeme. ALI,za vas botove,on je dobar samo kada treba da vam pomogne u Klinickom Centru,jer inace nije podoban.

lak

27-03-2020 12:25h
Dr Dobricanin je odličan doktor i korektan čovjek koji iznosi realne pretpostavke i svoj stav.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: