Dobričanin: Imam osjećaj da smo zapostavili redovne pacijente

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Crnogorski_CRNOGORAC

26-03-2020 08:53h
Sta ces ti na TV tebi je mjesto na litijama?

DrDjape

27-03-2020 08:47h
On je prije svega dobar covjek i dobar doktor. To,sto smo se nasli ugrozeni zbog ovog zakona,je prica za neko drugo vrijeme. ALI,za vas botove,on je dobar samo kada treba da vam pomogne u Klinickom Centru,jer inace nije podoban.

lak

27-03-2020 12:25h
Dr Dobricanin je odličan doktor i korektan čovjek koji iznosi realne pretpostavke i svoj stav.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: