Grupa "Mars" iz Tuzi sa kućne terase pjesmom uveseljava komšije

Robert, Marko i Andrea Siništaj iz grupe "Mars" ističu da malo pozitivne energije ne škodi u trenucima izolacije, pa se trude da je podijele sa svojim komšijama.
1221 pregleda 0 komentar(a)
Grupa Mars iz Tuzi, Foto: Shutterstock
Grupa Mars iz Tuzi, Foto: Shutterstock

Grupa „Mars“ iz Tuzi, koju čine dva brata i sestra iz porodice Siništaj, već par dana pjesmom sa kućne terase šalju komšijama poruku da će sve ovo jednom biti juče.

Robert, Marko i Andrea Siništaj ističu da malo pozitivne energije ne škodi u trenucima izolacije, pa se trude da njihov repertoar bude bogat, počevši od ex yu muzike, balada, bržih pjesama i stranih hitova, a kako kažu, trude se da udovolje i željama komšija.

„Komšije su se obradovale i prate nas iz svojih dvorišta ili sa svojih terasa, a mi se trudimo da im prenesemo pozitivnu energiju koje, čini se, nema dovoljno ovih dana“, ističe Robert.

Marko dodaje da ne sumnja su i drugi mladi poput njih našli neki vid zabave i zanimacije u ovim danima, pa se nada da će dani izolacije svima pasti što je lakše moguće.

„Ne izlazimo iz kuće i trudimo se da maksimalno poštujemo sve mjere, a volonteri nas redovno obilaze, zbog čega im dugujemo zahvalnost“, napominje Andrea.

Svim sugrađanima i sugrađankama preporučuju da budu strpljivi i da poštuju sve propisane mjere, ali i da, naravno, slušaju muziku!

Bonus video: