Nova digitalna platforma za pomoć domaćim privrednicima

"Na platformi se već nalazi preko petnaest domaćih servisa, akciji su se priključile i međunarodne kompanije, a mogu se naći i različiti besplatni servisi za građane", saopštava Ratko Nikolić iz BI Consultinga.
593 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ratko Nikolić, ispred BI Consultinga, za Boje jutra je govorio o besplatnoj digitalnoj platformi za crnogorske privrednike - digitalnasolidarnost.me

„Prateći potrebe crnogorskih firmi, koje su posljednjih dana maltene gurnute u digitalizaciju, online komunikaciju i poslovanje, a u cilju da crnogorskim privrednicima olakšamo poslovanje, napravili smo platformu koja će im omogućiti besplatno korišćenje različitih online servisa“, kaže Nikolić.

Kako kaže, na platformi se već nalazi preko petnaest domaćih servisa, akciji su se priključile i međunarodne kompanije, a mogu se naći i različiti besplatni servisi za građane.

Napominje da svi koji žele da koriste servise mogu jednostavnom posjetom platforme digitalnasolidarnost.me naći kratkak opis svih usluga, pa se odabirom željenog servisa može kontaktirati sa kompanijama i besplatno koristiti njihovi servisi.

Nikolić poziva građane da koriste usluge digitalne platforme i tako što više ostanu doma.

Bonus video: