Nina Žižić za Boje jutra: Muzičarima otkazani svi nastupi za mart i april

Kako kaže Nina, muzičari su imali veliki broj zakazanih nastupa za mart i april, koji su usljed okolnosti otkazani, ali da se svi prilagođavaju situaciji i pridržavaju mjera.
846 pregleda 0 komentar(a)
Nina Žižić, Foto: Nina Žižić
Nina Žižić, Foto: Nina Žižić

O uticaju epidemije koronavirusa na rad muzičara je za Boje jutra govorila pjevačica Nina Žižić, koja je istakla da za sada situacija nije alarmantna.

„Vlasnici stana u kojem ja živim su rekli da ne žele kiriju za mjesece kada traju trenutne mjere, pa u tom pogledu mogu reći da imam sreće“, ističe Nina, navodeći da je u kontaktu sa kolegama i da se za sada ne osjećaju snažnije posljedice.

Kako kaže, muzičari su imali veliki broj zakazanih nastupa za mart i april, koji su usljed okolnosti otkazani, ali da se svi prilagođavaju situaciji i pridržavaju mjera.

Nina je proteklih dana organizovala nekoliko muzičkih uživo uključenja na društvenim mrežama, ali kaže da to ide malo teže, jer je navikla da podršku muzičara i drugačiju atmosferu na nastupima.

Kaže da joj dani prolaze u izolaciji, treningu i filmovima, ali da ovih dana ništa ne piše, jer nema pravu inspiraciju, pa kako kaže, čeka druge prilike!

Za dobro jutro, Nina je otpjevala kratku strofu i poželjela svima da sve ovo brzo prođe!

Bonus video: