"NEMA PRAVILA, SVE SE KVARI"

Podgorički serviseri nastavili rad u smanjenom obimu

„Uređaj se dezinfikuje prilikom predaje na popravku, nakon čega se unosi u radni prostor, a prilikom vraćanja građanima se takođe vrši dezinfekcija“, objašnjavaju iz podgoričkih servisa za opravku kućnih uređaja.
664 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay, Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay, Pixabay
09.04.2020. 10:36h

Ognjen Đorđević, jedan od podgoričkih servisera, za Boje jutra objašnjava kako ovih dana rade servisi za opravku kućnih uređaja i kako građani usljed epidemije koronavirusa mogu sa njima stupiti u kontakt.

„Trenutno radimo u skraćenom radnom vremenu i smanjenim kapacitetima, a usljed okolnosti, ne sprovodimo terenski rad i ne posjećujemo domove“, kaže Đorđević i ističe da građani mogu donijeti pokvareni uređaj u servis za opravku.

Kako kaže, serviseri nemaju većih problema sa nabavkom potrebnih djelova, jer su se na vrijeme snadbjeli, dok se za specifične djelove koji dolaze iz daljih gradova čeka malo duže, ali napominje da se rokovi poštuju i da nema kašnjenja.

„Svi zaposleni su opremljeni, nosimo maske i rukavice, a odredili smo i jednu osobu koja prima uređaje na popravku“, saopštava Đorđević i napominje da se uređaji takođe dezinfikuju.

„Uređaj se dezinfikuje prilikom predaje na popravku, nakon čega se unosi u radni prostor, a prilikom vraćanja građanima se takođe vrši dezinfekcija“, objašnjava.

Dodaje da su serviseri redovno u međusobnom kontaktu i da uglavnom rade, ali da bilježe manji obim posla, pa se trude i da cijene budu manje, kako bi se izašlo u susret građanima.

„Ljudi obično misle da u ovakvim situacijama postoje neka pravila, međutim, nema pravila, sve se kvari“, zaključuje Đorđević.