Komunalna policija radi na sprečavanju nepropisnog odlaganja otpada i paljenja guma

Komunalna policija redovno sarađuje sa ostalim službama, po prijavama za otklanjanje nepropisnih deponija za odlaganje otpada, naročito u naseljima Vrela ribnička i Konik.
544 pregleda 0 komentar(a)
Nepropisno odlaganje otpada, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović, Boris Pejović
Nepropisno odlaganje otpada, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović, Boris Pejović
Ažurirano: 10.04.2020. 09:56h

Načelnik Komunalne policije Podgorice, Branislav Radusinović, za Boje jutra je govorio o obimu i vrsti rada ovog sektora u periodu epidemije koronavirusa.

„Još uvijek naizalazimo na nepropisno parkiranje, naročito ispred apoteka i prodavnica, što može ukazivati i na nedozvoljeno okupljanje građana, usljed čega intervenišemo i vodimo računa da se to ne dešava“, rekao je Radusinović.

Kako kaže, u Komunalnoj policiji redovno sarađuju sa ostalim službama, po prijavama za otklanjanje nepropisnih deponija za odlaganje otpada, posebno u naseljima Vrela ribnička i Konik, a naročito nastoje da onemoguće pojavu paljenja guma ili otpada.

„Građani nam se mogu obratiti putem dežurnog broja telefona, ukoliko se otpad nepropisno odlaže, dolazi do paljenja guma ili nepropisnog parkiranja, kako bi se neregularnosti adekvatno uklonile“, saopštava on.

Poziva sve građane da vode računa i da se pridržavaju mjera.

Bonus video: