Filmske preporuke Gojka Berkuljana za kvalitetno vrijeme u izolaciji

Berkuljan je preporučio više filmova različitih žanrova, kako bi svi uspjeli da pronađu nešto za sebe i kvalitetno provedu vrijeme u izolaciji.
882 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 10.04.2020. 12:26h

Crnogorski reditelj, Gojko Berkuljan, za Boje jutra je preporučio filmove koje je vrijedno pogledati u periodu izolacije.

Kako kaže, potrudio se da sastavi spisak konvencionalnih filmova različitih žanrova, kako bi svi uspjeli da pronađu nešto za sebe.

U oblasti trilera preporučuje film „The Guilty“, čija radnja prati zaplet koji se prenosi kroz slušalicu zaposlenog u policiji, a garantuje napetost.

Za ljubitelje koreanske kinematografije, preporučuje triler „The Chaser“, za koji kaže da garantuje dobru zabavu i punu pažnju tokom cijele radnje.

U oblasti horora ne bi previše otkrivao o radnji filma „Goodnight mommy“ , ali bi ga svakako preporučio onima koji vole da se opuštaju uz ovaj žanr filmova.

Onima koji vole nešto laganije sadržaje, preporučuje dramu „Frances Ha“ o zakašnjelom odrastanju, a u oblasti komedije pažnju skreće na serije.

Pa tako, Berkuljan izdvaja seriju „Barry“ krimi-komediju o čovjeku koji se vratio iz rata, plaćenom ubici koji se infiltrirao u svijet glume i pokušava da napravi balans između dvije oprečnosti pa može, kako kaže Berljukan, da nas povede u neočekivani svijet.

Takođe preporučuje seriju „The Comrade Detective“, kao i dokumentarac „The Good Postman“.

Bonus video: