Sergej Ćetković za Boje jutra: Ovo je pravo vrijeme da se posvetimo porodici

Kako kaže Sergej, epidemija ga je zatekla u vremenu turneje, ali on radi i za vrijeme izolacije, pa se tako novi album može očekivati krajem ove godine.
1707 pregleda 3 komentar(a)
Ćetković, Foto: Želimir Križov, Želimir Križov
Ćetković, Foto: Želimir Križov, Želimir Križov
Ažurirano: 15.04.2020. 10:57h

O periodu izolacije i načinu provođenja slobodnog vremena u porodičnom okruženju, za Boje jutra govorio pjevač i muzičar Sergej Ćetković.

„Izolacija nas je najprije naučila da ništa ne možemo planirati sa apsolutnom sigurnošću, a nadam se da i da će nam skrenuti pažnju na neke važnije stvari u životu, kojima sa inače ne pridaje dovoljno pažnje“, ističe Sergej.

Kako kaže, epidemija ga je zatekla u vremenu turneje, ali on radi i za vrijeme izolacije, pa se tako novi album može očekivati krajem ove godine.

„Uspijevam da radim, ali i provodim vrijeme sa djecom, ovih dana je domaćih zadataka više nego ikad, pa obnavljamo gradivo, gledamo crtaće, crtamo i organizujemo različite igre“, kaže Sergej i dodaje da su djeca osjetljivija u ovom periodu pa treba voditi računa o načinu predstavljanja ove situacije najmlađima.

On dodaje da je u periodu izolacije nastala i nova epizoda crtaća pod nazivom „Nove komšije“, a uskoro će biti dostupna.

„Trenutna situacija je donijela štetu svima koji se bave muzikom i generalno javnim poslom, a u velikoj mjeri od nas zavisi koliko će sve ovo trajati i kako ćemo se izboriti sa izazovom“, kaže on.

Kako napominje, sada je pravo vrijeme da se u potpunosti posvetimo porodici i iskoristimo slobodno vrijem da širimo ljubav i pozitivnu energiju!

Bonus video: