Camaj: U Tuzima stabilno, očekujemo novo ublažavanje mjera

Kako kaže Camaj, volonteri su za sada prestali sa radom jer je građanima kretanje dozvoljeno, ali i da su volonteri predano radili za vrijeme za koje su bili angažovani u ispunjavanju svih zahtjeva za pomoć građanima.
3381 pregleda 0 komentar(a)
Tuzi, Foto: Luka Zeković
Tuzi, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 21.04.2020. 09:41h

Štjefan Camaj, volonter kriznog štaba u Tuzima, govorio je za Boje jutra o stanju u ovoj opštini i očekivanom ublažavanju mjera koje su propisane u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

„Možemo reći da je situacija u Tuzima sada stabilna, jer posljednjih dana nijesu zabilježeni novi slučajevi zaraze, a Nacionalno koordinaciono tijelo je čak i ublažilo prvobitno donesene mjere“, saopštava Camaj.

Kako kaže, volonteri su za sada prestali sa radom jer je građanima kretanje dozvoljeno, ali i da su volonteri predano radili za vrijeme za koje su bili angažovani u ispunjavanju svih zahtjeva za pomoć građanima.

„Danas očekujemo preciznije informacije u pogledu ublažavanja mjera, iako zvanično o tome nijesam upoznat, očekujem da će se produžiti vrijeme kretanja ili eventualno otvaranje nekog od objekata koji su na servisu građanima“, dodaje Camaj.

Bonus video: