Lena Kovačević za Boje jutra: Slobodno vrijeme koristim za odmor i rad, a povezujem se i sa inostranstvom

Kako kaže Lena, nedavno je postala dio zajednice Passion Turk-a, što je jako značajno jer joj je omogućilo da se umreži sa brojnim muzičarima iz svijeta.
879 pregleda 0 komentar(a)
Lena Kovačević za Boje jutra, Foto: Zoran Radonjić/Luštica Bay
Lena Kovačević za Boje jutra, Foto: Zoran Radonjić/Luštica Bay
Ažurirano: 22.04.2020. 10:30h

Lena Kovačević, muzičarka i pjevačica, javila se za Boje jutra iz Beograda i prenijela utiske o radu u izolaciji i položaju muzičara.

„Dane provodim sa klincima, obavljam svakodnevne aktivnosti, a pomalo i radim, jer su se otvorile nove mogućnosti za rad u inostranstvu“, prenosi Lena.

Kako kaže, nedavno je postala dio zajednice Passion Turk-a, što je jako značajno jer joj je omogućilo da se umreži sa brojnim muzičarima iz svijeta.

„Pred Novu godinu sam nastupala u Budvi i tada nijesam mogla zamisliti nastupanje sadašnje situacije, ali sam optimista, pa vjerujem da ćemo se uspjeti izboriti sa svim i ponovo družiti“, kaže Lena i dodaje da voli posjete crnogorskom primorju, gdje ima brojne prijatelje, pa će se potruditi da dođe i ovog ljeta.

Ona ističe da je trenutna situacija donijela i pozitivne promjene, jer je pružila mogućnost da se odvoji vrijeme i za neke kreativne ideje i projekte.

„Svakoga dana sviram i provodim vrijeme sa porodicom, ali mi mnogo nedostaju prijatelji, mislim da smo se u ovim okolnostima najviše uželjeli jedni drugih“, kaže Lena.

Ona je za Boje jutra i otpjevala nekoliko stihova jedne od svojih pjesama, za dobar početak dana, uživajte!

Bonus video: