Porodici Selimović potrebna pomoć

„Potrebno nam je sve, hrana, odjeća za djecu, ali trenutno nam je najbitnije da imamo krov nad glavom“, kazala je Selimović.
2710 pregleda 0 komentar(a)
Humanost, Foto: AP
Humanost, Foto: AP
Ažurirano: 24.04.2020. 09:37h

Porodica Selimović živi u teškim uslovima, Milica ima šestoro djece i nada se da će joj neko pomoći da im pruži osnovne uslove za život.

Šta je potrebno ovoj porodici i kako oni žive, za Boje jutra je prenijela Milica Selimović.

„Primam socijalnu pomoć u iznosu od 180 eura, a baraku u kojoj živimo plaćam pedeset eura, tu su i ostali troškovi, imam šestoro djece i često ne mogu da podmirim sve troškove, pa prosim, ali ni to ne smijem u strahu od policije“, saopštila je Milica.

Kako kaže, najstarije dijete ima jedanaest godina, drugo deset, zatim osam, pet i tri godine, a najmlađe ima osam mjeseci i oni jako teško podnose situaciju.

„Crveni krst nam je donio jedan paket hrane i mi smo im zahvalni, ali šestoro djece se ne može prehraniti makaronama“, saopštila je Selimović.

Ona dodaje da baraka prokišnjava, djeca se kupaju u kazanu u kojem se grije voda, a trenutno im je najpotrebniji stan i normalni uslovi za život.

„Potrebno nam je sve, hrana, odjeća za djecu, ali trenutno nam je najbitnije da imamo krov nad glavom“, ističe Selimović.

Kako je kazala, škola u koju idu djeca je pomogla u knjigama i rancima, ali osim škole i Crvenog krsta, niko drugi nije nudio pomoć.

„Nama bi neizmjerno značila svaka pomoć, pa se nadam da će neko i uspjeti da nam je pruži, ja ću biti najiskrenije zahvalna“, zaključila je Milica.

Žiro račun CKB banke na koji možete uplatiti pomoć za porodicu Selimović: 510100699028802196

Bonus video: