Akcija "Za ljepše lice Podgorice" za mjesec dana uljepšala pet objekata u glavnom gradu

Tomovoć je saopštio da bi se na velikom broju objekata vjerovatno i ranije krenulo sa radovima, ali su se pojedini radovi prolongirali usljed trenutne situacije.
877 pregleda 0 komentar(a)
Za ljepše lice Podgorice, Foto: AP
Za ljepše lice Podgorice, Foto: AP

Vladimir Tomović, predstavnik Agencije za stanovanje, za Boje jutra je govorio o akciji „Za ljepše lice Podgorice“ i dosadašnjim radovima.

„Za nekih mjesec i po dana su završena četiri objekta u ulici Jovana Tomaševića, kao i jedan objekat u ulici Bratstva i jedinstva“, saopštio je Tomović i dodao da su za vikend otpočeli radovi na još jednom objektu u ulici Vuka Karadžića.

Kako ističe, ovaj objekat će biti jako interesantan po završetku i predstavljati osvježenje u okruženju Podgorice, a kraj radova se može očekivati kroz 15ak dana.

„Poboljšanje uslova stanovanja je druga akcija koju sporovodimo u saradnji sa etažnim vlasnicima, pa ćemo narednih dana početi još jedan objekat u ulici Bratstva i jedinstva, broj 2 i 4, ali i drugi dio ulice Ivana Crnojevića, preko puta bulevara“, kazao je Tomović.

On ističe da bi se na velikom broju objekata vjerovatno i ranije krenulo sa radovima, ali su se pojedini radovi prolongirali usljed trenutne situacije.

„Iskoristili smo ovaj period da budemo maksimalno efikasni, a ovih dana je bilo različitih intervencija u samim stambenih zgradama, u unutrašnjosti su se sprovodile samo hitne intervencije, dok su se aktivnosti na spoljašnjosti održavale redovno“, dodao je Tomović.

Bonus video: