Ninković: Dosta mi je karantina, ne znam šta znači više zabrana kretanja

„Bila sam domaćica mojim muškarcima. Sredila sam dvorište. Bacila nepotrebne stvari. Čovjek shvati da je samo mali dio velikog univerzuma. Lične potrebe smo stavljali iznad svega. Moramo da cenimo ono što imamo“, istakla je glumica
11909 pregleda 3 komentar(a)
Ninković, Foto: Screenshot/Youtube/TV Vijesti
Ninković, Foto: Screenshot/Youtube/TV Vijesti
Ažurirano: 30.04.2020. 11:07h

„Ovo je bila prilika da se odmorim psihički, mozak mi se zahvalio, ali mi je dosta karantina. Ne znam šta znači više zabrana kretanja od četvrtaka do ponedeljka, odrasli smo ljudi", rekla je za Boje jutra poznata glumica Nataša Ninković.

Ona je vrijeme izolacije provodila u kući sa svojom porodicom.

„Bila sam domaćica mojim muškarcima. Sredila sam dvorište. Bacila nepotrebne stvari. Čovjek shvati da je samo mali dio velikog univerzuma. Lične potrebe smo stavljali iznad svega. Moramo da cenimo ono što imamo“, istakla je glumica.

Komentarišući online predstave Nataša je rekla da ne voli kada se snimaju predstave, jer je predstava za pozorište, a ne za kameru.

„Dobila sam dobre komentare, ali mislim da to nije istinski doživljaj. Totalno je drugi pristup. Nijednu moju predstavu nisam odgledala“, istakla je glumica.

Srpska glumica misli da će se nakon pandemije mnogo toga promjeniti, ali da ćemo sve brzo zaboraviti čim se život vrati u normalu.

„Previše smo brzo živjeli da shvatimo šta je bitno. Da vidimo što ne možemo bez druženja. To često zaboravljamo. Biće onako kako mora da bude. Okreneš se prirodi, ljudima, porodici“, istakla je glumica.

Poznatoj glumici svoj rodni grad jako nedostaje.

„Trebinje mi uvijek nedostaje. Jedva čekam da se otvore granice da vidim roditelje. U Trebinju volim da se odmaram više nego da radim. Imam posla oko kuće i roditelja. Volim da odem do Dubrovnika i Herceg Novog“, istakla je Nataša.

Dok se situacija malo ne stabilizuje glumica ne želi ništa da planira što se tiče posla.

Bonus video: