Milošević: Igrači se vraćaju treninzima, pravimo plan rada i pridržavamo se mjera

Milošević ističe da će se grupe smjenjivati u treninzima i radu na terenu, a vjerovatno će biti i improvizacije zbog neizvjesnosti trenutne situacije.
1234 pregleda 0 komentar(a)
Zvezdan Milošević za Boje jutra, Foto: AP
Zvezdan Milošević za Boje jutra, Foto: AP

Sportski direktor Budućnosti, Zvezdan Milošević, za Boje jutra je govorio o početku treninga crnogorskih sportista i kako će se organizovati treninzi fudbalera Budućnosti.

„Prije dva dana smo dobili informaciju o mogućnost vraćanja na treninge, pa smo obavili sastanak sa stručnim štabom i napravili program za koji se nadamo da će zadovoljiti zdravstvene mjere, ali i fudbalske norme, kako bismo se što bolje pripremili za nastavak prvenstva“, saopštio je Milošević.

Kako je kazao, grupe će se smjenjivati u treninzima i radu na terenu, a vjerovatno će biti i improvizacije zbog neizvjesnosti trenutne situacije.

„Po nastanku nove situacije je čitav rad prepušten Mladenu Milinkoviću, šefu stručnog štaba i Nikoli Vukčeviću, kondicionom treneru, pa su oni najviše bili u komunikaciji sa igračima u pogledu održavanja treninga, a kako sam upućen, sportisti su se pridržavali mjera i redovno trenirali“, istakao je Milošević.

Dodaje da će se sprovesti testiranja fizičke spremnosti igrača, na osnovu čega će se kasnije napraviti plan rada i treninga.

„Imam informaciju da su igrači sve dobro podnosili, sportisti imaju karakter i mogu da se pridržavaju redovnih treninga, mislim da se stvari idu na bolje“, saopštio je Milošević.

Bonus video: