Kasirke posvećeno i sa osmijehom obavljale posao u vrijeme epidemije

Kako je kazala Otašević, dan se obično razlikuje od prethodnih, budući da se redovno sprovodi dezinfekcija svih površina i sredstava rada, više puta u toku dana.
1228 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 08.05.2020. 09:57h

One su neumorno ponavljale „dobar dan“ i „izvolite“ uz osmjeh i tokom virusa korona. Kako u ovakvim uslovima izgleda jedan radni dan kasirke, za Boje jutra je govorila Jelena Otašević.

„Obim posla je bio pojačan u jednom dijelu marta, bio je veći broj potrošača, ali i potrošačke korpe, međutim, sada se situacija već normalizuje“, saopštila je Otašević.

Kako je kazala, dan se obično razlikuje od prethodnih, budući da se redovno sprovodi dezinfekcija svih površina i sredstava rada, više puta u toku dana.

„Bilo je malo straha, jer se svako brine za svoje zdravlje, ali smo na vrijeme obezbijedili sva zaštitna sredstva, pa nije bilo potrebe za strahom, jer smo bili dobro obezbijeđeni“, istakla je Višnjić.

Ona napominje da su zaposleni u maloprodajnim objektima tu za potrošače, zbog čega je na radnom mjestu važno ostati pozitivan i ostaviti svoje probleme van radnje.

„Potrošači u početku možda nijesu sve shvatili ozbiljno koliko je potrebno, ali kako je vrijeme odmicalo, to se promijenilo i uglavnom su se svi pridržavali mjera“, dodala je.

Ona je svima preporučila da ulože dodatan napor kako bi se povećao stepen odgovornosti i prebrodila kriza u potpunosti.

Bonus video: