Baković: Normalizacija rada u "Limenki" odmah nakon ukidanja mjera

Zabilježen je veći broj zahtjeva putem maila, a samo u hitnim slučajevima zakazivaćemo intrevjue, kazala je generalna direktorica Baković
3056 pregleda 2 komentar(a)
Baković, Foto: Printscreen YouTube
Baković, Foto: Printscreen YouTube
Ažurirano: 14.05.2020. 10:16h

Nakon ukidanja privremenih mjera protiv širenja virusa korona počećemo sa izdavanjem ličnih dokumenata i novih ličnih karti. Cijena novih ličnih karti, bez obzira što je unaprijeđena, biće nepromijenja, ostaće pet eura, rekla je za Boje jutra generalna direktorica za građanska stanja i lične isprave Milanka Baković.

Usljed situacije sa virusom korona i donošenja privremenih mjera protiv širenja virusa, istekla dokumenta kao što su lična karta, pasoš, saobraćajna dozvola, lična karta za privremeni boravak i stalni boravak su smatarni važećima.

„Objavili smo brojeve telefona i mail adrese gdje građani mogu da nam se obrate. Postoje hitna dokumenta koja su morala da se izdaju kao što je upis u registar rođenih. Zakazivali smo termine kako bi ostvarili svoja prava u svojim područnim jedinicama“, rekla je za Boje jutra Baković.

Što se tiče naručivanja on line procedura je nepromjenjena. Zabilježen je veći broj zahtjeva putem maila, a samo u hitnim slučajevima zakazivaćemo intrevjue, dodala je generalna direktorica Baković.

Bonus video: