Lesendrić: Uskoro "Mali tragovi na nebu"

Što se tiče nastupa ove popularne grupe cio maj je bio rezervisan, a održavanje budućih koncerata je još uvijek neizvjesno
550 pregleda 0 komentar(a)

Frontmen grupe "Piloti" Zoran Kiki Lesendrić svoje vrijeme u izolaciji iskoristio je tako što je radio na novom singlu, koji će izaći za dvije nedjelje i albumu pod nazivom „Mali tragovi na nebu“. Slušao je najviše muziku Bon Džovija, Robija Vilijamsa, a od domaćih izvođača popularnog Džibonija.

„Dugo radimo na albumu. Ima puno gostiju iz regiona, duet sa Špancima, takođe. Ovaj album biće malo drugačiji u odnosu na dosadašnje. Dominantan je rokenrol i električne gitare. Nikada u životu kao da sada nisam uživao u stvaranju albuma“, rekao je poznati muzičar i kompozitor.

Što se tiče nastupa ove popularne grupe cio maj je bio rezervisan, a održavanje budućih koncerata je još uvijek neizvjesno.

„Sve se pomjera, vidjećemo kako će se odvijati situacija. Nadam se da će nam Crna Gora otvoriti vrata. Imali smo lijepih konecrata“, rekao je popularni „Pilot“ i dodao da je „lijep osjećaj što se njegove pjesme slušaju i danas posle dugo godina“.

Poznati producent je dodao i da se nada da će se pjesme sa novog albuma slušati dugo.

Bonus video: