Film "Zemlja meda" otvoriće 11. Underhill fest

"Ovaj film stekao je svjetsku slavu. Počeo je da se ističe na Sarajveskom festival, gdje je osvojio sve nagrade. Nominovan je za dvije kategorije Oskara. Raduje nas festival, jer su prethodna tri mjeseca bila prilično stresna, tako da je ova manifestacija poželjna", rekao je gostujući u "Bojama jutra" pr Underhill festivala Miroslav Minić

466 pregleda 0 komentar(a)
Detalj iz filma, Foto: Screenshot/Youtube
Detalj iz filma, Foto: Screenshot/Youtube

Film "Zemlja meda" otvoriće 11. po redu Underhill fest koji počinje 16. juna u Njegoševom parku u Podgorici.

"Ovaj film stekao je svjetsku slavu. Počeo je da se ističe na Sarajveskom festival, gdje je osvojio sve nagrade. Nominovan je za dvije kategorije Oskara. Raduje nas festival, jer su prethodna tri mjeseca bila prilično stresna, tako da je ova manifestacija poželjna", rekao je gostujući u "Bojama jutra" pr Underhill festivala Miroslav Minić.

Tokom osam večeri, koliko traje festival, publika će imati priliku da pogleda i ostala dokumentarna ostvarenja, kao što su "Filmska molitva", "Umjetnost sećanja", "Za samu" itd.

"Festival nije značajan samo za grad već i državu, a mediji iz regiona su izvještavali o održavanju festivala. Prošle godine je bilo 500 ljudi u Njegoševom parku, sada će moći najviše 200. Sve što je neophodno da se održi ispunićemo", kazao je Minić.

Bonus video: