Cetinjskoj bolnici fali statični rendgen i anasteziolozi

"Pokušavamo da staru zgradu u bolnici adaptiramo u dio za dijagnostiku i konačno iselimo iz Doma zdravlja čije prostorije koristimo. Imamo obećanje da će projekat biti gotov 15. juna" rekla je Radojičić

1080 pregleda 0 komentar(a)
Sonja Radojičić, Foto: Printscreen YouTube
Sonja Radojičić, Foto: Printscreen YouTube
Ažurirano: 09.06.2020. 10:17h

U Opštoj bolnici na Cetinju solidni su uslovi za rad i liječenje pacijenata u njoj. Možemo zadovoljiti ono što je potreba na sekudarnom nivou. Fali nam statični rendgen aparat, već godinu, dvije. Nadam se da ćemo to realizovati“, rekla je gostujući u „Bojama jutra“ direktorica bolnice dr Sonja Radojičić.

"Pokušavamo da staru zgradu u bolnici adaptiramo u dio za dijagnostiku i konačno iselimo iz Doma zdravlja čije prostorije koristimo. Imamo obećanje da će projekat biti gotov 15. juna" rekla je Radojičić.

Komentarišući kadar u ovoj bolnici doktorka Radojičić je rekla da imaju specijaliste, očekuju specijalizante, ali da uvijek treba kadra.

„Koleginica anestezilog i njen suprug radiolog napustili su bolnicu zbog preseljenja, druga koleginica anestezilog je ostvarila uslove za penziju, ali je ostala da radi po ugovoru jer nam fale anesteziolozi, trebaju nam anestezilozi“, istakla je ona.

Kaže da tokom epidemije virusa korone u toj bolnci nije bila problema.

„Za dva mjeseca u cetinsjom porodilištu rođeno je 54 beba. Nije bilo zastoja u radu, sve ostalo je išlo solidno“, dodala je.

Opširnije pogledajte u gostovanju.

Bonus video: