Na dječijem igralištu na Starom aerodromu polomljene klackalice, vrteške

"Napravili smo igralište u ulici Admirala Zmajevića, u Bulevaru Josipa Broza Tita, a do kraja godina izgradićemo igralište iza zgrada tzv "Vukovarki", rekla je gostujući u "Bojama jutra" Milica Vukčević iz JP "Zelenilo" Podgorica

963 pregleda 0 komentar(a)
detalj sa igrališta na Starom aerodromu, Foto: Screenshot/TV Vijesti
detalj sa igrališta na Starom aerodromu, Foto: Screenshot/TV Vijesti

Polomljene klackalice, vrteške, blatnjavo igralište, slika je na koju svakodnevno nailazimo na dječijem igralištu u Bulevaru Pera Ćetkovića na Starom aerodromu u Podgorici.

"Imamo problem sa vandalizmom, koji je je česta pojava na igralištu. Pored napora koje ulažemo u očuvanju ove površine, nijesmo u mogućnostii da ga održimo u stanju kakav bi trebao da bude. U narednom periodu planirana je rekonstrukcija ovog igrališta", rekla je gostujući u "Bojama jutra" Milica Vukčević iz JP "Zelenilo" Podgorica.

Vukčević je poručila da mališani sa Starog aerodroma neće biti bez igrališta.

"Napravili smo igralište u ulici Admirala Zmajevića, u Bulevaru Josipa Broza Tita, a do kraja godina izgradićemo igralište iza zgrada tzv "Vukovarki", rekla je Vukčević.

"Apelujemo na sugrađane da se savjesno odnose prema dječjim igralištama. Pored toga što uređujemo nova dječja igrališta, trudimo da se da budemo u svim djelovima grada. Na novim igralištima primjetili smo da je stopa vandalizma manja, ali i dalje postoji", dodala je Vukčević.

Bonus video: