Porodica Knežević i dalje živi u lošim uslovima

"Ide zima, nemamo ni za drva, fali nam šporet, možda neki etison kad bi mogli, nemam odakle. Moramo kupiti i hranu, platiti struju, a do prvog mora da se uplati. I djeca rade po malo, i kupe po malo, a nas je dosta", kazala je Mira

8173 pregleda 58 reakcija 5 komentar(a)
Kuća porodice Knežević, Foto: Printscreen YouTube
Kuća porodice Knežević, Foto: Printscreen YouTube

Nakon što je ekipa Boja jutra objavila priču o porodici Knežević iz Podgorice, ljudi dobre volje, pomogli su Miru i njeno sedmoro djece. Ova porodica dobila je novi krov, no i dalje žive u uslovima nedostojnim čovjeku.

Iako zahvalna na svemu, Mira bi kao svaka majka i domaćica najviše voljela da njena djeca rastu bezbrižna. Svjesna da bi u kući trebalo štošta popraviti, sa socijalnim primanjima, ističe, gotovo je nemoguće.

"Ide zima, nemamo ni za drva, fali nam šporet, možda neki etison kad bi mogli, nemam odakle. Moramo kupiti i hranu, platiti struju, a do prvog mora da se uplati. I djeca rade po malo, i kupe po malo, a nas je dosta", kazala je Mira.

Neuslovno kupatilo i nedostatak kuhinje, zadaju samo dodatne probleme.

Ponosna je na svoju djecu koja su skromna i uvijek spremna da pomognu, Mira zaključuje da joj ostaje da se i dalje nada i bori.

"Snalazim se, pečem hlebove, napravim ponekad i pitu, da ne pričam samo o hrani.. Hvala bogu djeca su zdrava i zato sam srećna."

Uslove u kojima žive Kneževići pogledajte u prilogu.

Pomoć možete uplatiti na žiro račun:

550 – 0405000003000 – 19

Knežević Mira

Societe generale banka

Bonus video: