Bračni par putuje kombi-kamperom

Za obnovu kombija trebalo im je pola godine, a kada su završili sve radove Rakočevići su napravili plan putovanja

4885 pregleda 2 komentar(a)
Vukašin i Milica Rakočević, Foto: Printscreen YouTube
Vukašin i Milica Rakočević, Foto: Printscreen YouTube

Bračni par Milica i Vukašin Rakočević iz Podgorice prije dvije godine odlučili su da grad zamijene selom. U mjestu Grlić kod Danilograda kreiraju svoje ideje i sprovode ih u djela.

Sve je počelo od drvenog balans bicikla i radionice prije četiri godine. Ideje su se nizale jedna za drugom, a bračni par Rakočević dokaz je da se snovi iz djetinjstva uz malo mašte i volje mogu ostvariti. Odlučili su da naprave svoju kućicu na četiri točka i tako obiđu svijet.

"Jedno veče vidjeli smo oglas na fejsbuku od komšije da prodaje kombi. onda su se složile kockice, hajmo da napravimo kombi-kamper kako će to ići i kako ćemo to realizovati i sjetio sam se da sam pet godina prije toga imao kasicu prasicu koju sam hteo da otvorimo za taj momenat i tako smo krenuli u tu priču", kazao je Vukašin za "Boje jutra".

Za obnovu kombija trebalo im je pola godine. Kada su završili sve radove Rakočevići su napravili plan putovanja. Prva destinacija prije dvije godine bila je Grčka.

"Ta tura je bila preko Albanije i Makedonije, jer smo obilazili. Prva stanica nam je bila u Skadru u auto kampu na Skadarskom jezeru, pa smo produžili preko Makedonije, tu smo obilazili auto kampove i par mjesta pored jezera, a krajnja destinacija je bila Grčka, ostalo smo putovali po Crnoj Gori", ispričala je Milica Rakočević.

Bonus video: