Raspisivanje izbora intenziviralo terenski rad funkcionera DPS-a

Ne manje aktivan u predizbornoj promociji uspjeha aktuelne vlasti nije bio ni premijer Duško Marković koji je sa lopatom u ruci polagao kamen temeljac i otvarao gradilišta po Podgorici, Danilovgradu, Kotoru, Cetinju i Bijelom Polju. Ukupna vrijednost projekata koje je Marković najavio u već zahuktalom predizbornom periodu je preko 60 miliona eura

5028 pregleda 7 komentar(a)
Simović, Foto: Vlada Crne Gore
Simović, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 19.07.2020. 19:49h

Od 26 radnih dana, tokom juna i prve polovine jula funkcioneri vladajućeg DPS- a su u svojstvu državnih funkcionera na terenu proveli čak 20 dana, otvarajući infrastrukturne objekte i najavljujući različite razvojne projekte u gotovo svim djelovima Crne Gore.

Ono što u Vladi predstavljaju redovnim državnim aktivnostima, naročito je intezivirano nakon što je Predsjednik, Milo Đukanović 20. juna raspisao parlamentarne izbore.

MANS je analizirajuci situaciju,izracunao vrijednost najavljenih projekata u kampanji, ali i kako su neki, suprotno planovima, tempirani za potrebe kampanje.

Analiza Istraživačkog centra MANS-a pokazuje da je u drzavnim aktivnostima u kampanji prednjačio potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede, Milutin Simović koji je u proteklih skoro mjesec,obilazio postojeće i najavljivao nove projekte u Podgorici, Danilovgradu, Nikšiću, Bijelom Polju i na Žabljaku.

Ukupna vrijednost kredita, subvencija, te najavljenih i okončanih radova koje je Simović tom prilikom promovisao je preko pet miliona eura.

Ne manje aktivan u predizbornoj promociji uspjeha aktuelne vlasti nije bio ni premijer Duško Marković koji je sa lopatom u ruci polagao kamen temeljac i otvarao gradilišta po Podgorici, Danilovgradu, Kotoru, Cetinju i Bijelom Polju. Ukupna vrijednost projekata koje je Marković najavio u već zahuktalom predizbornom periodu je preko 60 miliona eura.

Bonus video: