Markoviću određeno zadržavanje do 72 sata

Marković je uhapšen kasno sinoć u kućici na Adi Bojani gdje se krio. Tokom hapšenja kod njega je pronađen pištolj s metkom u cijevi, kao i veća količina novca

18673 pregleda 22 reakcija 4 komentar(a)
Marković, Foto: Privatna arhiva
Marković, Foto: Privatna arhiva

Samo nekoliko sati nakon što su mu stavljene lisce na ruke zbog sumnje da je 18.jula ubio 38.godišnjeg Sašu Klikovca, Podgoričanin Miloš Marković, uz jake policijske mjere, priveden je i saslušan pred specijanim tužiocem Veljkom Rutovićem.

Kako saznaje televizija Vijesti, ovaj 31-godišnji Podgoričanin pred tužiocem se branio ćutanjem.

Nakon saslušanja, njemu je određeno tužilačko zadržavanje do 72 sata, i u tom periodu će biti priveden nadležnom sudiji za istragu.

Marković je uhapšen kasno sinoć u kućici na Adi Bojani gdje se krio. Tokom hapšenja kod njega je pronađen pištolj s metkom u cijevi, kao i veća količina novca.

Zbog sumnje da je učestvovao u zločinu, službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su prije četiri dana i 29-ogodišnjeg Marka Šukovića.

Odmah nakon hapšenja Šuković je istražiteljima do detalja ispričao koja je bila njegova uloga u zločinu.

Tako je priznao da su nekoliko dana pratili žrtvu i da je on vozio „golf“ iz kojeg je Marković u Klikovca ispalio pet hitaca u trenutku kad je ulazio u svoj automobil parkiran ispred restorana „Kod Crnogorca“, na Cijevni nadomak Podgorice.

Na istražiteljima je sada da utvrde ko je naručio likvidaciju Klikovca.

Vjeruje se da je ovaj tridesetosmogodišnjak nova žrtva krvavog rata koji već šest godina traje između škaljarskog i kavačkog kriminalnog klana.

Bonus video: