DF tvrdi da DPS kupuje glasače, Radunović: Ukoliko vidimo da je situacija alarmantna, sjutra ćemo da objavimo imena

Ako se to ne zaustavi, iz DF-a najavljuju da će ići korak dalje sa objelodanjivanjem tih navodnih zloupotreba

26395 pregleda 365 reakcija 33 komentar(a)
Radunović, Foto: Screenshot
Radunović, Foto: Screenshot

Demokratski front tvrdi da uoči predstojećih izbora DPS intenzivno kupuje glasače za par desetina eura. Najavljuju da će, ako se to pod hitno ne zaustavi, sjutra objelodaniti imena ljudi koji su navodno prodali svoje lične karte.

DF tvrdi da se, kako se približava izborni dan, panika u DPS-u povećava, te da nastavljaju sa izbornim zloupotrebama.

„Ovih dana je izuzetno intenziviran otkup ličnih karata od građana CG koji su žrtve tranzicije i koji bukvalno nemaju šta da jedu sjutradan, i mi ih žalimo i razumijemo njihovu poziciju, ali koji svojim ponašanjem, pristajanjem da za 30 do 50 eura prodaju ličnu kartu dovode u pitanje budućnost, ne samo svoju i svoje djece, već sve djece CG“, kazao je Slaven Radunović.

Ako se to ne zaustavi, iz DF-a najavljuju da će ići korak dalje sa objelodanjivanjem tih navodnih zloupotreba.

„Da počnemo da objavljujemo imena onih koji su prodali lične karte, ne samo onih kojih se bave otkupljivanjem ljudskih duša kako bi se ovo zaustavilo. Ako budemo imali sa terena povratnu informaciju da je sve to stalo ili da je u značajno manjoj mjeri, nećemo objavljivat imena. Ukoliko vidimo da je situacija alarmantna, sjutra ćemo da objavimo imena“, poručio je Radunović.

Uprkos cjelodnevnom čekanju, iz DPS-a nisu odgovorili ove optužbe. Ni iz policije nisu TV Vijesti nisu saopštili da li imaju bilo kakvih saznanja o izbornim zloupotrebama, te na koji način rade na prevenciji ovih krivičnih djela.

Bonus video: