Emisiju "Načisto" možete gledati i van Crne Gore

U emisiji "Načisto" sa Petrom Komnenićem večeras od 20 sati gosti će biti Zdravko Krivokapić, nosilac koalicije "Za budućnost Crne Gore", Aleksa Bečić, nosilac koalicije "Mir je naša nacija" i Dritan Abazović, nosilac koalicije "Crno na bijelo" Predstavnici Demokratske partije socijalista i Bošnjačke stranke nisu se odazvali na poziv za učešće u emisiji.

89228 pregleda 2884 reakcija 23 komentar(a)
Abazović, Krivokapić i Bečić, Foto: Vijesti
Abazović, Krivokapić i Bečić, Foto: Vijesti

Zbog velikog interesovanja cijelog regiona i dijaspore večerašnju emisiju "Načisto" svi koji žive van Crne Gore mogu da prate preko našeg Portala.

U emisiji "Načisto" sa Petrom Komnenićem večeras od 20 sati gosti će biti Zdravko Krivokapić, nosilac koalicije "Za budućnost Crne Gore", Aleksa Bečić, nosilac koalicije "Mir je naša nacija" i Dritan Abazović, nosilac koalicije "Crno na bijelo".

Predstavnici Demokratske partije socijalista i Bošnjačke stranke nisu se odazvali na poziv za učešće u emisiji.

U Srbiji, Bosni i Hercegovini i na Kosovu mogu nas gledati oni koji imaju Mtel sat, dok će emisiju prenositi i dvije bosanskohercegovačke televizije - BN i O Kanal.

Da biste gledali emisiju "Načisto" večeras preko portala Vijesti potrebno je da kliknete na baner koji će se od 20h nalaziti na vrhu stranice za sve one koji pristupaju Portalu Vijesti sa svog računara ili sa mobilnih pretraživača.

U nastavku možete vidjeti pozicije banera na koji je potrebno kliknuti kako bi uživo pratili emisiju "Načisto".

Desktop:

foto: Vijesti

Mobilni sajt:

foto: Vijesti

Svi oni koji prate Portal Vijesti sa mobilne aplikacije baner će poći da nađu ispod treće vijesti na IOS uređajima i ispod četvrte vijesti na Android uređajima.

IOS

foto: Vijesti

Android

foto: Vijesti

Oni koji žive u Srbiji, Bosni i Hercegovini i na Kosovu mogu nas pratiti preko m: sat operatera.

Pozicije televizije Vijesti na DTH u Start paketu m: sat su:

Bosna i Hercegovina 109

Srbija - 108

Kosovo - 108

Crna Gora - 3

Povezani članci

03. Septembar 2020.

Načisto: Šta nakon izborne pobjede?

Bonus video: