Zaposleni tvrdi da ga je direktor Komunalnog udario; Bošković: Samo sam ga prodrmao

Zbog incidenta je danas održana sjednica Sindikata Komunalnog preduzeća u čijem zapisniku je naveden napad Boškovića na Šamšala, ali i problemi koje sa direktorom imaju i drugi zaposleni

22824 pregleda 4 komentar(a)
Žabljak, ilustracija, Foto: Shutterstock
Žabljak, ilustracija, Foto: Shutterstock

U incidentu koji se juče desio na Žabljaku, direktor tamošnjeg Komunalnog preduzeća Radovan Bošković fizički je nasrnuo na zaposlenog u tom preduzeću Rista Šamšala, saznaje Televizija Vijesti.

Šamšal za TV Vijesti tvrdi da ga je Bošković, nakon prepirke, uhvatio za vrat i psovao, a kada se uputio prema svojoj kancelariji da pozove policiju, direktor je pošao za njim i otvorenom šakom ga udario po potiljku, nakon čega je Šamšalu potekla krv iz nosa. Šamšal tvrdi da za sve ovo ima svjedoke među zaposlenima, a slučaj je prijavio policiji i čeka izjašnjenje tužioca.

Bošković, s druge strane, tvrdi da je Šamšala samo pomjerio da prođe u kancelariju ispred koje mu se Šamšal ispriječio, te da ga je poslije njegovih uvreda - samo rukama uhvatio i prodrmao. Šamšal je, tvrdi Bošković, sve izazvao svojim ponašanjem i uvredama koje mu je uputio.

Direktor Komunalnog preduzeća kaže da sa Šamšalom ima problem od kad je došao na tu funkciju zbog čestih verbalnih sukoba i nepoštovanja radnih obaveza.

Zbog incidenta je danas održana sjednica Sindikata Komunalnog preduzeća u čijem zapisniku je naveden napad Boškovića na Šamšala, ali i problemi koje sa direktorom imaju i drugi zaposleni. Oni su zatražili da se o događajima u preduzeću izjasne predsjednik Opštine Veselin Vukićević i lokalnog parlamenta Vidoje Tomčić.

Istovremeno, odbornici Demokrata traže hitan sastanak sa njima zbog događaja u Komunalnom preduzeću i zahtijevaju hitnu smjenu direktora Boškovića.

Bonus video: