Korišćenje terena na Stadionu malih sportova: Organizovane grupe da zakažu, roditelji sa djecom ne moraju

"Pri ulasku, moraju uredno da se registruju kod ovlašćenog lica u objektu, treba da vode računa o opremi koju dobiju jer ukoliko dođe do oštećenja, moraće da nadoknade štetu", rekao je Kavarić

4352 pregleda 1 komentar(a)
Tereni na Stadionu malih sportova, Foto: Luka Zeković
Tereni na Stadionu malih sportova, Foto: Luka Zeković

Organizovane grupe koje žele da koriste terene na Stadionu malih sportova u Podgorici moraju da zakažu termin 24 sata unaprijed na broj telefona 067/082-664, dok pojedinci i roditelji sa djecom ne moraju i mogu da ga koriste ukoliko je slobodan, rekao je u "Bojama jutra" na TV Vijesti Marjan Kavarić iz Glavnog grada.

Nakon rekonstrukcije objekta, tereni su dostupni od osam do 18 časova, a posjetioci će morati da poštuju i određena pravila.

"Pri ulasku, moraju uredno da se registruju kod ovlašćenog lica u objektu, treba da vode računa o opremi koju dobiju jer ukoliko dođe do oštećenja, moraće da nadoknade štetu", rekao je Kavarić.

Naglašava da je preporuka Sportskih objekata da posjetioci ne nose vrijedne stvari sa sobom jer nisu u nadležnosti da nadoknade štetu ukoliko dođe do nedostatka stvari, a lica sa invaliditetom i sa teškoćama u razvoju moraju da imaju posebnu pratnju.

Bonus video: