Dnevnica sa Ivanom Mrvaljević: Čitav dan sa kacigom na glavi

Nakon završenog snimanja emisije popularna glumica je kazala da je to za nju bilo potpuno novo iskustvo

22477 pregleda 273 reakcija 7 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti

U novoj epizodi Dnevnice akterka je glumica Ivana Mrvaljević koja je jedan svoj dan posvetila humanitarnom radu u namjeri da pomogne jednoj porodici koja je spletom životnih okolnosti zapala u tešku materijalnu i socijalnu situaciju.

Nakon završenog snimanja emisije popularna glumica je kazala da je to za nju bilo potpuno novo iskustvo. "Otišla sam opušteno, znajući da ću obavljati neke poslove, pretpostavljala sam da će biti zabavno. Nije mi prvi put da snimam… Međutim, nijesam nikada bila tako ispunjena kao nakon snimanja Dnevnice

Emisija je stvaran život u čitavoj svojoj surovosti i ljepoti. Istina o nepravdi koja zadesi jedne i istina o drugima koji nijesu zaboravili da odvoje od viška svoga vremena, novca i znanja, kako bi makar malo tu nepravdu učinili manjom”, istakla je Ivana.

foto: TV Vijesti

Ona je dan započela radeći u štalama na farmi, zatim u restoranu, pa na terenu razvlačeći elektro energetski kabl. Kacigu je nosila i na radovima u novom stambenom kompleksu dok je pomagala keramičaru, ali i nakon toga dok je sređivala bazen i gradilište luksuznih vila.

Iz produkcije Fabrika ideja multimedija koja realizuje emisiju ističu da odavno jedna dama nije radila toliko muških poslova kao što je bio slučaj sa Ivanom. Dodaju da su dan počeli šalom kako će glumica glumiti da radi. Ali na kraju je bilo potpuno suprotno. Skoro čitav dan provela je sa zaštitnom kacigom na glavi.

foto: TV Vijesti

“Možda su me malo precijenili, ali ja volim kad se dobro umorim. Bilo je dosta posla, ali iskreno ne bih voljela da ga je bilo manje”, kazala je akterka druge epizode šeste sezone Dnevnice.

Razlog još jedne radne akcije bilo je prikupljanje pomoći za jednu samohranu majku i njeno dvoje djece koji su nakon smrti supruga i oca zapali u tešku socijalnu i materijalnu situaciju.

foto: TV Vijesti

„Zaista me dotakla njihova skromnost i zahvalnost. Bila sam ispunjena, srećna, ali i tužna. Pomiješanih emocija. Međutim, od svega je najvažnije da njihov mali trojac osjeti da im je podrška došla ne samo da trenutno riješe ne tako male finansijske izazove, nego i da počnu da razmišljaju o svojim željama koje će ih dovesti do ostvarenja njihovog životnog sna. Od srca im to želim“, kazala je Ivana Mrvaljević.

Večerašnju epizodu pogledajte od 20 sati na TV Vijesti. Prijatelji emisije i ove sezone su Idea prodavnice.

Bonus video: