Dnevnica: Čitav dan je stao u jedan zagrljaj

„Sve što mogu da opišem stalo je u Mirelin zagrljaj“, kazao je Trifunović opisujući zagljaj djevojčice kojoj je makar na neko vrijeme obezbijedio materijalnu sigurnost

24773 pregleda 73 reakcija 9 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti

Akter večerašnje emisije Dnevnica je glumac Sergej Trifunović. On je došao iz Beograda da bi učestvovao u emisiji i pokušao da pomogne jednoj samohranoj majci sa petoro djece koji žive u dosta teškim materijalnim i socijalnim uslovima. Iz produkcije Fabrika ideja multimedija, koja realizuje emisiju kažu da je Sergej pored toga što je veliki glumac pokazao i da je veliki čovjek. Iako su na snazi mjere protiv virusa Covid19 koje značajno ograničavaju i otežavaju putovanje, on je našao vremena i želje da se pridruži ekipi Dnevnice u cjelodnevnom snimanju i misiji pomoći, kazali su iz produkcije. Istakli su da će gledaoci sigurno uživati u ogromnoj energiji koju je Sergej nosio sa sobom tokom cijelog dana i načinu na koji je radio na svim poslovima. A taj radni dan Trifunović je počeo kao vulkanizer u auto servisu, zatim je na farmi magaraca imao pune ruke posla, nakon toga je spremao roštilj i na kraju pomagao u frizerskom salonu. Snimanje tv emisije za iskusnog glumca bilo je još jedan snimajući dan u bogatoj karijeri, ali emocija koju je imao na poslednjim kadrovima Dnevnice je nešto što će dugo pamtiti.

foto: TV Vijesti

„Sve što mogu da opišem stalo je u Mirelin zagrljaj“, kazao je Trifunović opisujući zagrljaj djevojčice kojoj je makar na neko vrijeme obezbijedio materijalnu sigurnost. „Nije mi baš dobro. Otići ćemo, a ova žena će ostati da brine o petoro djece. Nije to lako. Mi smo uradili dobru stvar. Neće morati da se sjekira makar ove zime. Ali šta dalje...“, kazao je on dodajući da je i pored svega siguran da će djeca koju je toga dana upoznao izrasti u dobre i vedre ljude, na koje trenutni materijalni problemi neće ostaviti traga.

foto: TV Vijesti

Sergej Trifunović nije prva regionalna javna ličnost koja učestvuje u projektu Dnevnica, a iz produkcije najavljuju da će u narednim epizodama biti još regionalno poznatih aktera koji će „zavrnuti rukave“ u humanitarne svrhe.

foto: TV Vijesti

Četvrtu epizodu Dnevnice sa Sergejom Trifunovićem gledajte večeras od 20 sati na programu TV Vijesti.

Prijatelji i pokrovitelji serijala Dnevnica su IDEA prodavnice.

Bonus video: