Dnevnica sa Zdravkom Đuranovićem: Sve uz pjesmu

Osjećam se srećno i zadovoljno jer sam bio dio nečega što je veliko, kazao je Đuranović nakon završenog snimanja

6605 pregleda 49 reakcija 1 komentar(a)
Dnevnica sa Zdravkom Đuranovićem: Sve uz pjesmu, Foto: Vijesti online
Dnevnica sa Zdravkom Đuranovićem: Sve uz pjesmu, Foto: Vijesti online

U večerašnjoj epizodi emisije Dnevnica akter je doajen narodne i izvorne muzike Crne Gore Zdravko Đuranović. On je imao poseban povod da radi i prikupi novac, kako bi pomogao jednam trogodišnjem dječaku da ode na liječenje i izgovori svoje prve riječi.

Dnevnica
foto: Vijesti online

„Osjećam se srećno i zadovoljno jer sam bio dio nečega što je veliko“, kazao je Đuranović nakon završenog snimanja. On je istakao da je zajedno sa brojnom ekipom Dnevnice koja već godinama radi velike stvari, učinio to što je mogao kako bi ispunili cilj. „A to je da uskoro jedna majka, brat i sestra začuju prve riječi najmlađeg člana porodice. Nadam se da će nakon liječenja to i da se ostvari, a nama bude posebna čast što smo makar malo tome doprinijeli“, kazao je popularni crnogorski pjevač.

Dnevnica
foto: Vijesti online

Iz produkcije Fabrika ideja multimedija koja realizuje emisiju kažu da je i ova epizoda posebna jer nije u pitanju samo porodica koja je u stanju socijalne i materijalne potrebe, već samohrana majka sa troje djece koja se bori da ih izvede na pravi put i pomogne najmlađem sinu da prevaziđe zdravstvene probleme. U tom cilju Zdravko je radio kao dostavljač i šalterski radnik u pošti, zatim je na pumpi sipao gorivo i radio u kafiću, a na kraju je zavrnuo rukave i u pogonu za proizvodnju aluminijumske bravarije sklapao profile.

„Sve što je radio bilo je uz pjesmu“ kazali su iz produkcije i pozvali gledaoce da večeras budu uz TV Vijesti od 20 sati. Pokrovitelji projekta Dnevnica su Idea prodavnice.

Bonus video: