Dnevnica: Pomoć za više porodica u Kotoru

Epidemija virusa Covid19 višestruko je uvećala pozive brojnih porodica da budu dio emisije. Pojedine su praktično ostale bez hrane. Zbog toga smo donijeli odluku da u ovoj sezoni u nekoliko emisija kupimo hranu za sav novac koji prikupimo i posredstvom Crvenog krsta i njihovih volontera podijelimo većem broju ugroženih porodica“, kazali su iz produkcije Fabrika ideja multimedija

18374 pregleda 187 reakcija 0 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti

U novoj epizodi emisije Dnevnica akteri su kotorski sportisti, triatlonac Dragan Jovanović i kik bokserka Anastazija Petrović. Oni su radili različite poslove kako bi prikupili novac za koji je kupljena hrana za više porodica koje su u stanju socijalne i materijalne potrebe.

Dnevnica
foto: TV Vijesti

„Epidemija virusa Covid19 višestruko je uvećala pozive brojnih porodica da budu dio emisije. Pojedine su praktično ostale bez hrane. Zbog toga smo donijeli odluku da u ovoj sezoni u nekoliko emisija kupimo hranu za sav novac koji prikupimo i posredstvom Crvenog krsta i njihovih volontera podijelimo većem broju ugroženih porodica“, kazali su iz produkcije Fabrika ideja multimedija koja realizuje emisiju.

Dnevnica
foto: TV Vijesti

Prva epizoda sa ovim konceptom snimana je u Kotoru, Tivtu i Perastu. A počela je kašnjenjem akterke iz objektivnih, ali opravdanih razloga. Anastaziju je na prvom poslu zamijenila voditeljka Danka Jašović. Ali uspješna sportistkinja se uključila vrlo brzo i zavrnula rukave. „Snimanje je proteklo u izvanrednoj atmosferi opuštenosti, radnog elana i želje cijele ekipe da sakupimo što više“, istakla je Anastazija i dodala da joj je ovo bilo predivno iskustvo koje će pamtiti cijelog života. Kazala je i da nema ništa ljepše nego „vidjeti suze radosnice u očima ljudi kojima je pomoć potrebna, kao i radost djeteta koje će na kraju ove teške godine dobiti novogodišnji poklon“.

Dnevnica
foto: TV Vijesti

I Dragan Jovanović kaže da je snimanje emisije bilo ludo, dinamično i zanimljivo. „Kompletna ekipa je bila super“, ističe Jovanović. On je nakon što je pomoć podijeljena građanima u stanju socijalne i materijalne potrebe, kazao da je zadovoljan i punog srca. „Negdje mi je žao što nijesmo posjetili i upoznali neku ugroženu porodicu, djecu..., ali je i ovako sve ok“, istakao je Jovanović.

Novu epizodu Dnevnice gledajte večeras od 20 sati na TV Vijesti.

Bonus video: