Emisiju "Reflektor" možete gledati i van Crne Gore

Gosti u studiju su Mladen Bojanić - ministar kapitalnih investicija, Zoran Radunović - državni sekretar u Ministarstvu kapitalnih investicija, Vuk Stojanović - zamjenik komercijalnog direktora MA do 2013. godine i Nikola Vukelić - direktor Operativnih službi i održavanja vazduhoplova

21103 pregleda 43 reakcija 18 komentar(a)
Urednica i vodieljka emisije Aleksandra Mudreša, Foto: Screenshot/TV Vijesti
Urednica i vodieljka emisije Aleksandra Mudreša, Foto: Screenshot/TV Vijesti

Šta je nakon 23 godine prizemljilo avione Montenegro erlajnsa? Je li gašenje bila neminovnost ili je kompanija i na koji način mogla opstati? Kako je višemilionskog gubitaša država decenijama održavala u životu? Šta će biti sa radnicima, imovinom i vrijednim licencama za letjenje koje je imala kompanija?

Gosti u studiju su Mladen Bojanić - ministar kapitalnih investicija, Zoran Radunović - državni sekretar u Ministarstvu kapitalnih investicija, Vuk Stojanović - zamjenik komercijalnog direktora MA do 2013. godine i Nikola Vukelić - direktor Operativnih službi i održavanja vazduhoplova.

Zbog velikog interesovanja cijelog regiona i dijaspore večerašnju emisiju "Reflektor" svi koji žive van Crne Gore mogu da prate preko našeg Portala.

Da biste gledali emisiju "Reflektor" večeras preko portala Vijesti potrebno je da kliknete na baner koji će se od 20h nalaziti na vrhu stranice za sve one koji pristupaju Portalu Vijesti sa svog računara ili sa mobilnih pretraživača.

U nastavku možete vidjeti pozicije banera na koji je potrebno kliknuti kako bi uživo pratili emisiju "Reflektor".

Bonus video: