Dnevnica sa Lazarom Ilićem: Idealan završetak godine

Modni dizajner je učešće u emisiji ocijenio kao uspješno, a nakon snimanja je izjavio da ima poseban osjećaj koji stvara želju za novim sličnim podvizima

14422 pregleda 42 reakcija 6 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti

U večerašnjoj epizodi Dnevnice akter je modni dizajner Lazar Ilić. Njegova misija podrazumijevala je da kroz učešće u Dnevnici i svoje lično zalaganje obezbijedi pomoć za šestočlanu porodicu koja se bori sa brojnim životnim problemima. Iz produkcije Fabrika ideja multimedija kazali su da se Lazar dobro pripremio Dnevnicu i nekoliko dana ranije na društvenim mrežama pozvao prijatelje da mu pomognu.

Dnevnica
foto: TV Vijesti

“Lazar na društvenim mrežama ima veliki broj pratilaca. On ih je pozvao da mu pomognu u prikupljanju pomoći i na taj način dao ogroman lični doprinos. Mi smo se sa druge strane potrudili da mu obezbijedimo poslove koji mu nijesu nepoznati, poput frizerskog i kozmetičarskog salona, ali i nešto potpuno suprotno od toga, auto servis i salon automobila. Kako je radio procijeniće gledaoci večeras”, kazali su iz produkcije.

Dnevnica
foto: TV Vijesti

Modni dizajner je učešće u emisiji ocijenio kao uspješno, a nakon snimanja je izjavio da ima poseban osjećaj koji stvara želju za novim sličnim podvizima.

“Toliko sam srećan, ispunjen i zadovoljan. Ne mogu biti srećniji, jer ovakav završetak godine nijesam očekivao”, kazao je Ilić.

Dnevnica
foto: TV Vijesti

On se zahvalio ekipi Dnevnice na prilici da nekome uljepša dan, a možda i život i dodao da je dan snimanja bio fenomenalan, a ekipa posebna.

Lazar je imao i priliku da organizatorki emisije Sanji Smolović ofarba i isfenira kosu. Da li je ona bila zadovoljna time, kako su reagovale druge mušterije kojima je prao kosu, čupao obrve, lakirao nokte… Da li je znao da zamijeni gume na automobilu, ulje, da se snađe u najnovijem modelu Mercedesa… vidjećete večeras od 20 sati na TV Vijesti.

Pokrovitelji projekta Dnevnica su Idea prodavnice.

Bonus video: