Dnevnica sa Ninom Petković: Uzvišen je osjećaj pomoći

„Bila mi je velika čast i zadovoljstvo da sam uz ekipu Dnevnice bila u prilici da uljepšam praznike jednoj divnoj porodici“, kazala je Nina nakon završenog snimanja

17119 pregleda 155 reakcija 11 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti

Prva epizoda Dnevnice u 2021. godini donosi još jednu priču iz Bokokotorskog zaliva. Akterka je pjevačica Nina Petković. Ona je radila u kuhinji restorana, zatim u kotorskom vodovodu i kanalizaciji, a oprobala se i kao šankerica i konobarica. Iz produkcije Fabrika ideja multimedija koja producira emisiju kažu da je u vrijeme snimanja emisije Nina pripremala svoj novi singl, tako da se pjesma „Dance till I die“ vrtjela kroz emisiju. Sa druge strane popularna pjevačica je bila jako zadovoljna učešćem u emisiji.

Dnevnica
foto: TV Vijesti

“Nakon malo napornijeg dana , sve se na kraju lijepo završilo. Bila mi je velika čast i zadovoljstvo da sam uz ekipu Dnevnice bila u prilici da uljepšam praznike jednoj divnoj porodici“, kazala je Nina nakon završenog snimanja.

Dnevnica
foto: TV Vijesti

Petkovićeva se već odavno dokazala kao aktivista humanitarnih akcija. Ona je osnovala svoje NVU „Od srca životu“ koje se bavi problemima socijalno, materijalno i zdravstveno ugrožene djece. Radili su dosta humanitarnih akcija i koncerata i snimili album za djecu "Priče sa tavana". Cijeli tiraž je prodat u humanitarne svrhe, a u planu je i rad na drugom izdanju.

Dnevnica
foto: TV Vijesti

“Uzvišen je osjećaj pomoći nekome kome je pomoć potrebna i vjerujem da smo kroz moje udruženje i kroz ovu emisiju uradili najbolje što možemo” kazala je ona.

Dnevnica
foto: TV Vijesti

Snimajući dan je prema njenim riječima bio sjajan, a druženje sa ekipom Dnevnice takođe. To što je kao akterka emisije upoznala porodicu kojoj je pomagala je dodatna vrijednost cijele priče i voljela bi da u narednom periodu pomogne i više, posebno djeci.

Šta je radila, kako se snašla na poslovima sa kojima se prvi put srijeće, koliko je bila uspješna u “cikvanju”, da li je bilo neprijatno pisati opomene pred isključenje vode, spremati suši sa kuvarom iz Ukrajine, napraviti toplu čokoladu na profesionalan način i skuvati vino, i još mnogo toga saznajte večeras u 20 sati na TV Vijesti u Dnevnici sa Ninom Petković.

Bonus video: