PODNIO KRIVIČNU PRIJAVU

Formiran predmet povodom tvrdnji Vušurovića da je brutalno pretučen prilikom hapšenja

Vušurović, koji operativno važi za osobu blisku škaljarskom klanu, sumnjiči se da je početkom decembra planirao da ubije rođenog Cetinjanjina Aleksandara Sašu Jabučanina, koji živi u Podgorici

2384 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Filip Roganović
Foto: Filip Roganović

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije optužuju se da su Nišliju Srđana Vušurovića (28) brutalno pretukli nakon hapšenja u Podgorici početkom decembra prošle godine.

To se navodi u krivičnoj prijavi koju je Vušurović podnio preko svojih advokata.

Šta se navodi u policijskom izjašnjenju Televizija Vijesti nije uspjela da sazna, ali jeste da je podgoričko Osnovno tužilaštvo formiralo predmet povodom Vušurovićeve prijave te da su već preduzete određene mjere i radnje kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da li je zlostavljan nakon hapšenja.

Vušurović, koji operativno važi za osobu blisku škaljarskom klanu, sumnjiči se da je početkom decembra planirao da ubije rođenog Cetinjanjina Aleksandara Sašu Jabučanina, koji živi u Podgorici.

Prilikom hapšenja od njega ja oduzet pištolj bez fabričkog broja s metkom u cijevi, kriptovani telefon, dok je na sebi imao duplu garderobu.

Preporučujemo za Vas